{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 beste plekken voor vrijwilligerswerk in 2021

vrijwilliger Thailand olifanten | KILROY

Niet alleen reizigers zagen hun reisplannen dit jaar in het water vallen, ook vrijwilligers met internationale dromen moesten verplicht hun plannen even opbergen. De nood aan vrijwilligers blijft natuurlijk wel bestaan, corona of niet. Wanneer de grenzen weer open gaan zijn er nog steeds dieren, mensen en natuurgebieden die op de hulp rekenen van diegene die niet enkel graag reizen, maar zich ter plekke ook graag echt nuttig bezighouden. Voor iedereen die droomt van vrijwilligerswerk in het buitenland geven we alvast 5 bestemmingen waar jullie, hopelijk zo snel mogelijk, weer naartoe kunnen. 

Wil je meer info over vrijwilligerswerk?

kathmandu-monkey-at-swayambhunath-cover
Kathmandu - Bouwen en renoveren
Help met de bouw en renovatie van openbare gebouwen en verhoog de levensstandaard van de plaatselijke bevolking. Draag (letterlijk) je steentje bij!
Meer over dit project!

1. Nepal

kinderenNepal vrijwilligerswerk | KILROY

Voor de mensen die echt waardevol contact willen aanknopen met een plaatselijke bevolking raden we vrijwilligerswerk in Nepal aan. Er lopen hier enkele enorm toffe projecten waarbij je als leerkracht aan de slag gaat voor een groepje jonge en erg gemotiveerde jonge Nepalezen. Je kan ook kiezen om les te geven aan jonge boeddhisten. Leuk is ook dat je als vrijwilliger creatief aan de slag mag gaan tijdens deze lessen. Naast lesgeven in scholen kan je ze ook helpen bouwen in Kathmandu, de hoofdstad. Zo geef je heel wat kinderen een schoolloopbaan. 

taveuni-island-fiji-whale-cover
Fiji - Marine conservation
Help actief mee met het beschermen van al het prachtige zeeleven in Fiji en leer het leven in de oceaan pas echt goed kennen.
Meer over dit project!

2. Fiji

 data-udi=

Werken in het paradijs voelt nooit echt als werken aan. Daarom trekken elk jaar heel wat vrijwilligers naar Fiji. Hebben ze die daar dan wel nodig? Natuurlijk! Heel wat mensen gaan naar Fiji om te ontsnappen van het werk, dus vrijwilligers in Fiji zijn altijd welkom! De oceaan met al haar schoonheid is één van Fiji's grootste troeven. Om hiervan te blijven genieten, moet het leven daar beschermd worden. Als vrijwilliger kan je gaan helpen met belangrijk onderzoek die ervoor zorgt dat zowel koralen als vissen beschermd worden. Bovendien leer je er ook nog eens duiken. Geloof mij, vrijwilligerswerk op Fiji voelt net hetzelfde aan als reizen. 

south-africa-rhino-with-baby-and-giraffe-cover
Zuid-Afrika - Werk met bedreigde diersoorten
Je gaat twee weken lang op safari en helpt de rangers bij het onderzoeken van de populaties van bedreigde diersoorten. Leer, al werkend, enorm veel bij over al die prachtige dieren.
Meer over dit project!

3. Zuid-Afrika

mensen zuid-afrika | KILROY

Zuid-Afrika is de ideale bestemming voor vrijwilligers omdat er zoveel te doen is. Je kan in het water of op het land met dieren werken en er zijn tal van projecten waarbij je de plaatselijke bevolking te hulp schiet. Neem gerust hier een kijkje naar het volledige aanbod van projecten in Zuid-Afrika. Uniek hier is dat je met bedreigde diersoorten kan werken. Zo beleef je niet alleen een fantastische safari, maar help je ook mee ervoor te zorgen dat bepaalde diersoorten niet uitsterven! 

volunteering-asia-thailand-elephant-mom-and-baby-cover
Thailand - Elephant refuge en wildlife rescue center
Spendeer een deel van je tijd enkel en alleen met de olifanten en de rest met een iets gevarieerdere beestenbende in het Wildlife Center.
Meer over dit project!

4. Thailand

vrijwilligerswerk Thailand lesgeven | KILROY

Thailand is één van de populairste bestemmingen voor vrijwilligers. De hoofdreden: olifanten. Heel wat vrijwilligers trekken naar rescue centers, waar ze helpen bij de verzorging van mishandelde olifanten. Dit is een prachtige ervaring, maar dankzij de rijke biodiversiteit van Thailand zijn er heel wat andere dieren, koralen en planten die ook beschermd moeten worden. Er zijn daarom heel wat projecten in Thailand. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om de plaatselijke bevolking te helpen door les te geven of te helpen bij de bouw van een school. 

galapagos-sea-lions-beach-cover
Galapagoseilanden - Conservation
Tijdens deze 3 weken voer je een reeks aan taken uit die als doel hebben het ecosysteem op de Galapagoseilanden te beschermen.
Meer over dit project!

5. Galapagoseilanden

galapagoseilanden komodovaraan vrijwilligerswerk | KILROY

De Galapagoseilanden zijn een prachtig maar fragiel ecosysteem. Daarom zijn er ter plekke verschillende projecten die het doel hebben om deze natuur beschermen. Jij kan daar deel van uitmaken. Je trekt naar Ecuador voor een iets langere periode om de dieren of natuurgebieden te verzorgen en beschermen. Plaatselijke scholen kunnen natuurlijk ook altijd je hulp gebruiken. Ontdek hier meer over vrijwilligerswerk op de Galapagoseilanden

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?