{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfers en andere reizigers op het strand van Byron Bay | KILROY
Surfers in het water bij Byron Bay | KILROY

Reizen naar Byron Bay

Byron Bay in Australië is echt een plaatje. Jouw reis naar Australië is niet compleet zonder een bezoek aan deze plek. Byron Bay ligt het meest oostelijke punt van het vaste land van Australië en met meer dan 30 kilometer aan strand is het een walhalla voor backpackers! Byron Bay is een bruisend stukje aarde: de uitgestrekte stranden met de bijbehorende activiteiten, de ontspannen sfeer, de alternatieve cultuur en de vele festivals zorgen er zeer waarschijnlijk voor dat je hier langer verblijft dan gepland.

Kom langs en plan je reis

 

Bezienswaardigheden in Byron Bay

De zee bij Byron Bay zit vol leven. Je zult merken dat je tijdens het surfen gezelschap krijgt van dolfijnen en in de verte walvissen uit het water ziet springen. Duiken, surfen en andere watersporten zijn hier aan de orde van de dag en Byron Bay is ook de bestemming bij uitstek om heerlijk ontspannen. Een tip voor als je in een goede conditie bent is de "Daily Ocean Swim". Vanaf 8 uur 's ochtends vertrekt elke ochtend een groep vanaf de Surf Club om naar The Pass te lopen en terug te zwemmen (1,5 km). Een groep van 20-50 locals doet dit elke dag, dus als je zin hebt, kan je mee! Dit zal zeker een bijzondere ervaring zijn tijdens je reis naar Byron Bay.

 

Wat te doen in Byron Bay

De Bohemian lifestyle zorgt voor een relaxte sfeer met veel plek ontspanning en verzorging. Op elke straathoek vind je de beste lunchspots waar biologisch eten wordt geserveerd en als je een paar stappen verder doet krijg je een heerlijke massage of doe je mee aan een yogaklas. De markten in Byron Bay zijn ook een bezoek waard, je vindt hier de lekkerste producten en mooiste handgemaakte spulletjes.

Veel artiesten die in Australië touren, maken een stop in Byron Bay. The Byron Bay Community Centre zorgt elke avond voor een hoop entertainment en in het Beach Hotel vind je elke zondag live muziek. Bekijk The Byron Echo, want je vindt er allerlei informatie over wat er in die periode te doen is. Van maart tot en met november zijn er leuke festivals in Byron Bay, zoals het 4 daagse Mullum Music Festival in November.

 

Beste reistijd Byron Bay

Byron Bay heeft een gematigd zeeklimaat dat sterk beïnvloed wordt door de warmte uit de tropen en de zee. Het is er over het algemeen is het weer erg aangenaam; de winters zijn meestal zonnig en droog. In de zomer is er meer kans op regen, voornamelijk aan het einde van de dag in de avonduren en het kan dan ook met bakken uit de hemel komen. Lees meer over de beste reistijd per maand in onze reiskalender.

Meer weten? Mail ons

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Activiteiten

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?