{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfers in Agadir, Marokko | Reizen met KILROY
Boulevard in Agadir, Marokko | Reizen met KILROY

Reizen en surfen in Agadir

Agadir is een plek in Marokko die in het teken staat van surfen. Neem daarom surflessen in Agadir. Het is een fijne plek om nog langer van de zomer te genieten, het blijft hier lang warm. Agadir ligt in het zuidwestelijke deel van Marokko. Het is de hoofdstad van de Souss-Massa-Dra regio en telt zo'n 700.000 inwoners. Het warme decemberweer van de stad, heeft ervoor gezorgd dat het een belangrijk reisdoel is geworden voor Europeanen die hunkeren naar zon.

Kom langs voor persoonlijk reisadvies

 

Leer surfen in Agadir

Het surfseizoen is in de winter, van november tot en met maart. Al kun je in Agadir het hele jaar leren surfen. Wij werken samen met het surfkamp van Lapoint in Agadir, waar je door professionals leert surfen in kleine groepjes.

 

Bezienswaardigheden Agadir

Zon, zee en strand is heerlijk voor een tijdje. Mocht je even klaar zijn met surfen en zonnen is er genoeg te doen in Agadir! Ga bijvoorbeeld naar de Kasba van Agadir, deze is gelegen op een hoge heuvel net buiten de stad. Het is een ruïne van een oud fort. Met de taxi ben je er zo.

Agadir heeft een heleboel restaurants en langs de stranden komt het er eigenlijk alleen maar op neer of je er een tussen de vele kunt uitkiezen. De meeste restaurants serveren al het goede van de Marokkaanse keuken en over het algemeen ook tegen redelijke prijzen, ondanks dat het aan het strand meestal wel iets duurder is dan op andere plekken.

 

Shoppen in Agadir

Agadir moet het niet hebben van de kleine marktjes en straathandel, die je kent van andere Marokkaanse steden. Marché Central is een wat groter winkelcentrum, waar je kleinere winkeltjes in vindt. De meeste winkels hebben er vaste prijzen, wat handig is als je niet zo van afdingen houdt.

 

Beste reistijd Agadir

De beste reistijd voor Marokko zijn de maanden maart tot en met mei en oktober tot en met november. In deze periode kan je goed een actieve rondreis maken. Marokko is ook een uitstekende zonbestemming in de wintermaanden, vooral het zuiden in de omgeving van Agadir. Het klimaat in Agadir wordt namelijk beïnvloed door de winden uit de Sahara. Vanwege de beschutte ligging van de stad achter het Atlasgebergte is het klimaat vergelijkbaar met dat op de Canarische eilanden.

Meer weten? Mail ons!

Activiteiten

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?