{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

casablanca-morocco-hassan-mosque-birds-cover
casablanca-morocco-beach-sunset-playing-sidebar

Reizen naar Casablanca

Er wonen een paar miljoen mensen in Casablanca en het is de grootste stad van Marokko. Het is tegelijk ook de economische hoofdstad van het land en biedt alles, wat je van een moderne grote stad mag verwachten. Het is de meest liberale stad van het land, maar niet bepaald de leukste of mooiste. Het drukke stadsleven is er echter absoluut wel het meemaken waard.

Maak een afspraak

 

Bezienswaardigheden Casablanca

Casablanca heeft niet het grootste aanbod aan culturele bezienswaardigheden, als je het vergelijkt met andere grote Marokkaanse steden. Je moet echter wel de Koning Hassan II moskee hebben gezien. In 1989 was men klaar met de bouw en het gebouw was een verjaardagscadeau aan Marokko's voormalige koning Hassan. Het gebouw heeft met een lengte van 210 meter, 's werelds hoogste minaret.

Casablanca heeft een ruim aanbod aan restaurants in alle prijsklassen. De gehele Marokkaanse keuken is in de stad vertegenwoordigd en de restaurants met het beste uitzicht van de stad over de vissershaven, kunnen we je zeker aanbevelen. Casablanca heeft een rijk handelsleven, al zijn het niet de meest charmante Marokkaanse markten, die je hier vindt. Maar je kunt er echter wel goedkoop winkelen in een van de winkelcentra die door de gehele stad liggen verspreid.

 

Beste reistijd Casablanca

Casablanca heeft vanwege de ligging een Middellandsezeeklimaat. De winters zijn koel en vochtig, de zomers droog en warm. Wat betreft het weer, kun je Casablanca op elk tijdstip van het jaar wel bezoeken. De stad heeft een heel stabiel klimaat. Het is aan te bevelen om de stad te bezoeken wanneer het in Europa winter is.

Meer weten over Casablanca? Mail ons

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Activiteiten

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?