{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Reizen in april

Bloesems in Japan | Beste reistijd april | Beste bestemmingen april | Reiskalender | KILROY

De beste bestemmingen met beste reistijd april

Wat dacht je van een treinreis door Japan of een voetbalwedstrijd kijken in "Paris of the Americas" - Buenos Aires? Of ga in april naar de zon en surfen in Marokko?! We hebben drie landen uitgelicht die je het beste in april kunt bezoeken. Alledrie hebben in april een zonnig klimaat én zijn een bijzondere bestemming. De beste bestemmingen met beste reistijd in april zijn:

Lees in deze reiskalender meer over onze reistips voor april. Staat jouw droombestemming er niet tussen? Geen nood. Er zijn nog veel meer plekken waar je het best naar kunt reizen in april. 

Kom langs voor meer reisadvies

Kan je ook in een maand eerder of later vertrekken? Kijk dan naar bestemmingen met beste reistijd voor reizen in maart of reizen in mei

Psst…
Als je in april een langere reis wilt plannen, raden we je aan om ruim voor jouw gewenste vertrekdatum te boeken. We kunnen je dan helpen bij het samenstellen van jouw droomreis, binnen jouw budget. Met ruim van tevoren denken we aan ongeveer 6-8 maanden (8-10 maanden voor reizen in het hoogseizoen) voor je vertrek beginnen met plannen en boeken! Here we go!

Kaart met beste reistijd april | Beste bestemmingen april | Reiskalender | KILROY

* De uitgelichte bestemmingen zijn onze favorieten voor de maand april. De blauw gemarkeerde regio's hebben ook april als beste reistijd.

Interrailen in Japan? Ja leuk!
Reis op jouw eigen tempo door Japan en geniet onderweg van prachtige uitzichten. Met de Japan Rail Pass kom je overal!
Lees meer over Japan Rail Pass

Japan

In april vindt in Japan een explosie van prachtige kersenbomen plaats. Deze gebeurtenis is diepgeworteld in de Japanse cultuur en als je geluk hebt, kun je misschien het Hanami ("naar bloemen kijken") meemaken, een Japanse feestdag en lenteviering. De korte bloeiperiode van de kersenbloesems (sakura) symboliseert de vergankelijkheid van het leven. Mooi toch? De bloei begint in het zuiden en eindigt in het noorden, net zoals het verloop van het klimaat in Japan.

Hoe ervaar je deze magische lente in Japan op de beste manier? Met een Japan Rail Pass reis je gemakkelijk met de trein door Japan en stap je in en uit waar je wilt. Bovendien reis je milieuvriendelijker, een win-winsituatie dus.

Meer over Japan? Kom langs

Wat heeft Zuid-Amerika precies te bieden? Heel veel!
Zuid-Amerika heeft een ongelooflijk kleurrijke en feestelijke cultuur. Er zijn ongelofelijk veel kleuren en in Rio de Janeiro worden een aantal van de meest epische en kleurrijke festivals ter wereld gehouden. Reis per veerboot over Rio de la Plata, fiets langs de kust van Montevideo, de hoofdstad van Uruguay, geniet van barbecues en nieuwe ontmoetingen en maak een helikoptervlucht over de prachtige Iguazu watervallen. Het kan hier allemaal!
Zuid-Amerika op z'n best

Argentinië

April is de maand om naar Argentinië te reizen. Niet alleen vanwege het weer, maar ook voor het grote wijnfestival "Malbec World Day" wat elkaar jaar op 17 april plaatsvindt. Het festival komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar is uitgegroeid tot een van de grootste festivals van Argentinië. Het festival eert het harde werk van degenen die wijn produceren en leert je over de cultuur en ontwikkeling van Malbec. Het evenement trekt wijnliefhebbers en experts uit de hele wereld! Er wordt beweerd dat Malbec, de druivensoort die wordt gebruikt om de wijn te maken, de rode draad is die het eten, drinken, de cultuur, dans en muziek van Argentinië met elkaar verbindt. Heb je de kans om dit festival te bezoeken, dan is dit zeker de moeite waard!

Of de zon schijnt in Argentinië in april? Ja zeker! In deze periode ontsnap je aan het regenseizoen en zijn er bovendien minder toeristen. Het land ligt namelijk op het zuidelijk halfrond en het weer is dus het tegenovergestelde van dat in Nederland. In april is het niet te warm en ook niet te koud in Argentinië, een perfecte tijd om een mooie reis te maken dus. Dit geeft je ook de kans kennis te maken met de lokale bevolking. De meeste toeristen zijn in april alweer weg waardoor de prijzen lager zijn in deze periode. Zo kan je goedkoper reizen en hoef je niet in de rij te staan bij bezienswaardigheden die je graag wil bezoeken. April is daarom de beste maand om naar Argentinië te reizen!

Meer over Argentinië? Mail ons

Surfen in Marokko
Wist je dat Marokko een van de beste surflocaties ter wereld heeft? Je hoeft gevorderde te zijn, zowel beginners als professionals kunnen hier genieten van de golven. Je kunt elke dag les krijgen van instructeurs, die genoeg kennis en ervaring hebben om zelfs mensen met twee linkervoeten en een slecht evenwicht aan het surfen te krijgen. Zo ben je in een mum van tijd een echte surfer!
Lees hier meer!

Marokko

Op zoek naar een warme bestemming in april? Wat dacht je van Marokko! Hier vind je de prachtige Saharawoestijn die in deze tijd van het jaar perfect is om te bezoeken. In april is het in de Sahara niet te warm en niet te koud. De temperatuur is gemiddeld 18-22 graden. In de nachten kan het flink kouder worden, dus pak ook een trui in.

In de Sahara wordt ieder jaar in april ook een zandmarathon gehouden, de Marathon des Sables. Ben je megasportief en wil je wel een uitdaging aangaan? Dan kan je hieraan meedoen. De marathon is wel een van de meest uitdagende races ter wereld, dus je moet er wel een aantal nachten (of weken) over slapen voordat je je aanmeldt. Als je niet zo weg bent van hardlopen, maar wel graag deze zandmarathon wilt beleven, dan kan je de marathon bekijken vanaf de zijlijn (afhankelijk van waar in de Sahara je op reis bent).

Ben je meer van de muziek, dan is het International World Music Festival in Merzouga meer wat voor jou. Dit is een openluchtfestival in de woestijn. Yes, echt waar. Het is net zo magisch als het klinkt. De datum voor dit festival variëert per jaar, maar het wordt meestal in de eerste helft van april gehouden. Verder is Marokko een fantastische surfbestemming. Waar wacht je nog op? Ga op reis!

Lees meer over surfen in Marokko

 Persoonlijk reisadvies? Kom langs

Wil je in april op reis, maar weet je niet waarheen?

No worries! Onze reisspecialisten helpen je bij het kiezen van de juiste bestemmingen en route. Wij zorgen ervoor dat jouw reis perfect bij je past. Kom eens gezellig langs, dan kunnen we eens kletsen over je plannen, wensen en budget. Samen stellen we de ideale reis voor je op. Komt het je beter uit om eens te bellen, maak dan een telefonische afspraak. Jij beslist!

Kom eens langs

Wil je de beste reistijd per maand van de rest van het jaar zien?

⬅ Ga terug naar de reiskalender

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?