{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yoga in Portugal

Yoga in Portugal | Yoga in Europa | KILROY
Yoga in Portugal | Yoga in Europa | KILROY

Word helemaal zen in Portugal

Sluit je ogen en beeld jezelf even in dat je in een hangmat ligt met zicht op de Atlantische Oceaan. Er is een zacht briesje, maar het is nog steeds 25 graden. Je hebt net je eerste ochtend yoga sessie achter de rug in het yoga resort waar je verblijft. Het leven wordt steeds rooskleuriger. 

Yoga in Portugal is een perfecte manier om je lichaam de nodige aandacht te geven en je geest tot rust te laten komen. 

Kom langs voor meer informatie

 

Waar kan je yoga beoefenen in Portugal?

We kunnen helpen met 2 verschillende locaties in Portugal. Verblijf in het charmante Cascais of in Ericeira - bekend om de ideale surfmogelijkheden als je yoga en surfen wilt combineren. Je kan kiezen tussen 3 of 7 nachten en welke je ook kiest, het is een ideale pauze om even te ontsnappen aan de drukte thuis. 

 

Wie kan yoga beoefenen in Portugal?

Iedereen die zijn lichaam iets extra's gunt. Yoga is voor iedereen en erg toegankelijk, ook als je het nog nooit hebt gedaan. Er zijn professionele instructeurs ter plaatse die klaar staan om het meeste uit je verblijf te halen. 

Neem contact met ons op om je yoga reis te plannen!

Ik wil meer weten!

Waarom yoga gaan doen in Portugal met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Voel je veilig
We werken met partners die we grondig gecontroleerd hebben, zowel de organisatie als de kwaliteit van de cursus, dus je kan er zeker van zijn dat alles in orde is.
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Betrouwbaar advies
Voor onze reisexperts draait alles om reizen. Zij doen er alles aan om jou de best mogelijke tips te geven om je reis onvergetelijk te maken.
meetlat
Meer geld, meer tijd
Wij doen de research voor jullie. Vertrek met een gerust hart en weet dat je alle tourist traps en andere valkuilen vermijdt en zo het meeste uit je geld haalt.

Wat is je droom?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?