{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Working Holiday

Werk als barista in Australië | Working Holiday | KILROY
Skiën in Canada | Working Holiday | KILROY

Werken en reizen in het buitenland?

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je graag reizen en werken in het buitenland? Dan heb je de mogelijkheid om een Working Holiday in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada te doen. Rondreizen, werken, de locals leren kennen en onderweg geld verdienen - not too bad!

Maak een gratis afspraak

 

Een Working Holiday is de beste combinatie tussen werken en reizen

De combinatie van werken en reizen geeft een unieke ervaring en een manier om de lokale cultuur en inwoners van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland beter te leren kennen. Iets wat je als gewone reiziger niet zult meemaken op die manier. 

KILROY kan je helpen met een Working Holiday in de volgende landen: 

  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Canada

Dit betekent dat je kunt werken en geld verdienen om je reizen in deze prachtige landen te financieren. Je reisschema wordt hierdoorzeer flexibel. Werk een maand op één locatie voordat je weer op pad gaat en zoek een nieuwe baan op je volgende stop. Een Working Holiday doe je overigens vooral voor de ervaring, want over het algemeen verdien je minder dan wat je met een soortgelijk baantje in Nederland zou verdienen.

 

Is het eenvoudig om een Working Holiday baan te vinden?

Bij het plannen van een Working Holiday zul je ongetwijfeld veel vragen hebben. Is het makkelijk om een baan te vinden? Hoeveel kan ik verwachten te gaan verdienen? Hoe en waar kan ik een verblijfplaats vinden? Hoe kan ik de leukste en gemakkelijkste baan combineren met reizen en avontuur?

Het vinden van een baan in het buitenland hangt vooral af van jouw eigen eisen aan een baan en jouw verwachtingen. Het is natuurlijk in de meeste gevallen niet mogelijk om sprongen in jouw carrière te maken op een Working Holiday visum. Maar als je tevreden bent met een baan als serveerster, schoonmaker of fruitplukker dan moet het niet al te moeilijk zijn. Soms kun je - afhankelijk van jouw kwalificaties - zelfs aan de slag als gids of duikinstructeur. Op de eerste plaats is een Working Holiday natuurlijk bedoeld om te gaan reizen, waarbij je de kans krijgt om wat bij te verdienen om jouw reis gedeeltelijk te kunnen financieren. 

We raden je aan jouw avontuur te starten met een Working Holiday Starter Kit. Met deze startpakketjes beschik je over alles om de eerste dagen goed door te komen. Je wordt opgehaald van het vliegveld, afgezet voor de deur van jouw ho(s)tel en de eerste overnachtingen zijn alvast geregeld. Daarnaast helpen we je bij het openen van jouw bankrekening en jouw Taks File Number. Als je in Australië werkt moet je er ook belastingen betalen. Werk je er met een Working Holiday visum, dan kan je dat geld terugkrijgen.

 

Hoe lang is een Working Holiday visum geldig?

Een Working Holiday-visum voor geeft je tot 12 maanden de mogelijkheid om te werken en rond te reizen in het land. Voor Australië en Nieuw-Zeeland is er de mogelijkheid om dit te verlengen tot 24 maanden, mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet in de eerste 12 maanden.

 

Hoe plan ik mijn Working Holiday?

Bij het plannen van een Working Holiday-ervaring in Australië, Nieuw-Zeeland of Canada zullen ongetwijfeld tal van vragen opduiken. Is het makkelijk om werk te vinden? Wat kan ik verdienen? Hoe kom ik aan een verblijfplaats? En hoe kan ik werken in het buitenland combineren met een flinke dosis plezier en reizen?

Ons advies? Start met ons Working Holiday Startpakket in combinatie met je visum. De voorzieningen en regelingen verschillen per bestemming, maar we staan altijd klaar om je transport vanaf het vliegveld te regelen, de eerste nachten accommodatie te boeken, al je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij andere praktische zaken.

Ontvang meer informatie via de mail

Waarom een Working Holiday regelen via KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil jij jouw Working Holiday avonturen combineren met te gekke activiteiten? We got you!

Bekijk alle Working Holiday startpakketten

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?