{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Trektochten in India

Trektochten in India | KILROY
Trektochten in India | KILROY

Trektochten in India

Trekking in India is een toffe ervaring. Wandelen en trekking in de Indiase gebieden van de Himalaya geven je een wandelervaring die je niet snel zult vergeten.

Wij bieden zowel ijsklimmen als wandeltochten in India, dus er is genoeg variatie. Een wandeling in India is een intense reis, maar zonder twijfel een reiservaring voor het leven!

Onze trekkingtochten in India zijn aangepast aan verschillende vaardigheidsniveaus, dus u zult zeker een trekking vinden die bij je past!

Mail voor meer informatie

Waarom hiken in India met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Trektochten in India

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?