{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken op Cebu | KILROY
Duiken op Cebu | KILROY

Duiken op Cebu

Eén van de plekken waar je kunt duiken in de Filipijnen is Cebu. In het zuidwesten van Cebu ligt Moalboal. Duiken in Moalboal kan het hele jaar door, maar de beste periode ligt tussen december en april. Van juni t/m november is het regenseizoen, waarvan de laatste twee maanden ook het meeste kans maken op tyfoons. Hoewel Moalboal net buiten het orkaangebied ligt, kan de windrichting en de regenhoeveelheid veranderen. Het water heeft een zichtbaarheid van 10 tot 35 en is zo'n 26 - 29 graden in het droogseizoen.

Meer weten? Mail ons

Moalboal's onderwaterwereld

Het onderwaterleven van Moalboal is erg divers. Je hoeft niet diep te duiken om de mooie riffen van Moalboal te vinden. Vlakbij de kust beginnen de meeste riffen die nog geen 5 m diep zijn. Sommige riffen liggen tot wel 65 meter diep. Echter, duikers met de juiste certificaten kunnen hier tot maximaal 40 meter diep duiken. Dankzij de ondiepe en diepe duikplekken is duiken in Moalboal zowel geschikt voor beginners als voor ervaren duikers. Afhankelijk van jouw duikplek spot je in het water van Moalboal klein leven, zoals naaktslakken, regenboogvissen en zeepaardjes. Ook spot je hier tonijn, adelaarsroggen, groene schildpadden en walvishaaien. 

Waarom duiken op Cebu met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Duiken op Cebu

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?