{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Duiken in Kaapstad, Zuid-Afrika
Duiken in Kaapstad, Zuid-Afrika

Duiken in Kaapstad

Wil jij duiken met haaien en zeehonden? Ben jij niet bang voor koud water? En wil jij jouw duikbrevet halen in Kaapstad? Kaapstad is een ontzettend toffe bestemming om te leren duiken, want bij deze stad in Zuid-Afrika komen twee oceanen samen: de Indische Oceaan en de Zuid-Atlantische Oceaan. Het water is hier relatief koud, maar de onderwaterwereld is te gek! Witte haaien, zeehonden, rotsachtige landschappen en bossen zeewier. Suit up, want het water is met 14 graden best koud. 

Advies nodig? Kom eens langs

Leer duiken in Kaapstad en verblijf in Saltycrax

Het Saltycrax hostel is een supergezellig hostel in Kaapstad met uitzicht op de Tafelberg. Vanaf hier krijg je theorielessen en zul je de beste duiklocaties in de omgeving bezoeken. Leer via ons duiken in Kaapstad en haal jouw PADI Open Water duikbrevet. Er zijn ontzettend veel duikspots in Kaapstad, variërend van ondiep, tot diepzeeduiken met wrakken en een indrukwekkend mariene leven.

Duikomstandigheden in Kaapstad

Duikplaatsen in Kaapstad die je zeker moet bezoeken zijn The Antipolis Wreck, Clifton Rocks, Castle Rock, The Clan Stuart Wreck en Partridge Point. Het zicht is afhankelijk van de duiklocatie, maar soms is het wel meer dan 20 meter. De watertemperatuur is redelijk koud, rond de 14 graden bij False Bay. Verder kan je in de wateren rondom Kaapstad bijzonder leven spotten onderwater. Zo vind je er veel haaiensoorten, sponzen, zeesterren, zeeslakken, kreeften, anemonen en zeehonden.

Meer weten? Mail ons

Waarom duiken in Kaapstad met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle duikactiviteiten in Kaapstad

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nou bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Je kunt natuurlijk ook een video- of belafspraak met ons inplannen!

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je afspraakverzoek. Wij sturen je een bevestigingsmail wanneer deze afspraak daadwerkelijk is ingepland. 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Mail ons

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?