{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Campers & Camperhuur Australië

Reiziger in camper bij zonsondergang | Campers Australië | Camperhuur voor jouw camperreis door Australië | KILROY
Uitzicht op de bergen in de Australische outback | Campers Australië | Camperhuur voor jouw camperreis door Australië | KILROY

Campers Australië | Camperhuur voor jouw camperreis door Australië

Rondreizen met een camper in Australië geeft je de vrijheid om Down Under op de ultieme manier te ervaren. Reis door de prachtige natuur en bespaar tegelijkertijd wat geld. Onderweg heb je in jouw camper alles wat je nodig hebt aan boord.

Met een camper ben je flexibel en bepaal je jouw eigen tempo tijdens je reis door Australië. Je hebt alles bij je en kan gaan en staan waar je maar wilt. Wij bieden voordelige twee- tot zespersoons campers voor jonge reizigers. Alle opties voor campers vind je hier.

Er is geen betere manier om Australië te ontdekken en wij maken jouw droomreis graag werkelijkheid!

Hulp nodig? Kom eens langs Stuur een bericht

 

Maak een onvergetelijke camperreis door Australië

Bij KILROY begrijpen we dat een camperreis een droomreis moet zijn. Daarom delen we graag waardevol advies met jou. Ben je op zoek naar een perfecte mix van bruisende steden, prachtige kustgebieden en een kennismaking met de mystieke outback? Of twijfel je tussen de serene westkust en de levendige oostkust, en wil je graag weten waarom? Onze reisspecialisten helpen je graag met het plannen van je camperreis door Australië. 

Start met het plannen van jouw camperreis

 

Q&A camperhuur Australië 

 

Wanneer kan ik het een camper in Australië beste boeken?

Het hoogseizoen voor campers in Australië loopt van oktober t/m maart. De regel geldt meestal hoe eerder je boekt, hoe voordeliger. Zodra de beschikbaarheid minder wordt, worden de campers duurder. Wacht dus niet te lang met boeken. Jouw volgende reisavontuur wacht op je!

Welk type rijbewijs is vereist om een camper te huren in Australië?

Voor alle campers die je in Australië kunt huren bij KILROY is een B-rijbewijs voldoende. Houd er rekening mee dat naast je Nederlandse rijbewijs ook een internationaal rijbewijs nodig is in Australië.

Wat is de minimumleeftijd om een camper te huren in Australië?

De minimumleeftijd om een camper te huren in Australië varieert, afhankelijk van het type camper. In sommige gevallen is het mogelijk om een camper te huren vanaf 18 jaar, terwijl het in andere situaties pas mogelijk is vanaf 21 jaar. Ben je jonger dan 21 jaar? Onze reisspecialisten kijken graag samen met je naar welke campers je kunt huren. 

Waar kan ik de camper ophalen? 

In Australië is het mogelijk om de camper op veel verschillende plekken op te halen, afhankelijk van de verhuurorganisatie. De camperverhuurders waarmee wij samenwerken hebben doorgaans meerdere locaties verspreid over heel Australië, zoals Sydney, Melbourne, Brisbane, Perth, Adelaide, en vele andere plaatsen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?