{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kiwi Experience | Nieuw Zeeland

Reizigers voor de bus | Reis met de bus door Nieuw-Zeeland met KIWI Experience | KILROY
Prijs vanaf* 30 EUR
Vraag meer info of boek
Bus geparkeerd bij het strand | Reis met de bus door Nieuw-Zeeland met KIWI Experience | KILROY

Kiwi Experience buspas is perfect als je Nieuw-Zeeland wilt verkennen. Met een groep reizigers van over de hele wereld maak je de mooiste avonturen mee in dit prachtige land! Kies uit een van de 25 busroutes op basis van wat je wilt zien, wat je wilt doen en hoe lang je de tijd hebt.

Hulp nodig? Kom eens langs!

De hop-on/hop-off buspas van Kiwi maakt het mogelijk om eenvoudig naar de beste bestemmingen in Nieuw-Zeeland te reizen en geheime plekken te ontdekken die je niet terugvindt op Google. Na het ontvangen van jouw Kiwi Experience buspas heb je 12 maanden om jouw reis te beginnen. Na de eerste busrit is je pas opnieuw 12 maanden geldig. De minimumleeftijd om te reizen met Kiwi Experience is 18 jaar en hoewel er geen leeftijdsgrens is, reis je wel meestal met andere jongeren.

Kies jouw buspas

Kiwi Experience heeft een uitgebreid aantal buspassen, dus er zijn genoeg busroutes om uit te kiezen. Bij het kiezen van je pas helpt het om te weten hoe lang je nog in Nieuw-Zeeland bent. Ben je van plan alleen rond te reizen op het Noordereiland, het Zuidereiland of beide eilanden? We weten dat het overweldigend kan zijn om deze beslissing zelf te nemen, dus we helpen je met alle plezier met kiezen als je hulp nodig hebt.

Neem de tijd!

Elke Kiwi buspas heeft een aanbevolen minimale reistijd - dit is een geweldige manier om een ​​idee te krijgen hoe lang het duurt om de busroute te af te leggen. Vergeet echter niet dat je met jouw Kiwi buspas ook Hop-On/Hop-Off mogelijkheden hebt, dus profiteer hier zoveel mogelijk van. Er zijn veel stops waar je met gemak meer dan een nacht kunt doorbrengen - zoals Rotorua, Wellington en Abel Tasman. Reken een dag of twee extra reistijd, zodat je onderweg de mogelijkheid hebt om jouw reisschema aan te passen - je weet namelijk nooit wie of wat je onderweg tegenkomt. Het kan dus zeker geen kwaad om een paar extra dagen bij de minimale reistijd op te tellen.

Vooruit plannen

Nieuw-Zeeland is een enorm populaire bestemming en in de zomer vind je er veel backpackers en reizigers. Er zijn misschien zelfs meer mensen dan schapen tijdens de zonnige dagen. Heb je een lijstje met dingen die je graag wil zien en doen in Nieuw-Zeeland, plan dan vooruit. Dit is zeker belangrijk als je niet veel flexibiliteit hebt. Wij helpen je uiteraard graag met het samenstellen van een persoonlijk reisschema!

Kom eens langs!

Reisleiders van Kiwi

Deze ervaren locals zijn er om je te helpen een onvergetelijke reis te beleven. Wees niet bang om hen vragen te stellen. Zij zijn degenen die het land en de cultuur beter kennen dan wie ook - ze vertellen je alle leuke, belangrijke weetjes en tips!

Geniet van de omgeving

De Kiwi Experience neemt je mee langs fjorden, gletsjers, vulkanen, watervallen en twee plekken die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan, namelijk Tongariro National Park en Te Wahipounamu. Maak natuurlijk zoveel foto's als je wilt, maar vergeet niet te genieten van de adembenemende omgeving om je heen!

Stuur ons een bericht

Meer informatie

Busnetwerk Kiwi Experience

Busnetwerk met routes in Nieuw-Zeeland | Reis met de bus door Nieuw-Zeeland met KIWI Experience | KILROY

Wat is inbegrepen?

 • Comfortabel, modern busvervoer 
 • Tip en tricks van reisgidsen
 • Hulp bij het boeken van activiteiten en accommodatie
 • Exclusieve kortingen op activiteiten
 • Wandelingen en geweldige fotolocaties
 • Toegang tot de Kiwi App

Voordelen

 • Ontmoet reizigers van over de hele wereld
 • Ervaren chauffeurs/reisgidsen
 • Veel vrijheid om op eigen houtje plekken te verkennen
 • Meer zien en doen dan wanneer je zelf zou reizen
 • Unieke reiservaringen
 • Goede accommodatiesuggesties
 • Perfect voor individuele reizigers
 • Perfect voor avonturiers

Hoe werkt het | Stap 1 Kies jouw route en pas je route aan waar je wilt!

Bepaal wat je wilt afvinken op je bucketlist en hoe lang je wilt reizen, zo kies je de Kiwi buspas die het beste bij jou past. Er zijn zoveel manieren om in Nieuw-Zeeland rond te reizen. Wil je flexibel zijn en onderweg veel mensen ontmoeten, dan is dit dé ideale manier om te reizen. Neem contact met ons op en wij helpen je graag om jouw reis te plannen.

Hoe het werkt | Stap 2 Boek je startdag en stap op de bus!

Als je jouw reisroute eenmaal hebt bepaald, kan je beslissen wanneer je aan jouw reis wilt beginnen. Vervolgens reis je naar Nieuw-Zeeland om aan boord te gaan van de groene bus op het afgesproken afhaalpunt. Hier ontmoet je de andere reizigers van over de hele wereld. Je kunt de geplande ophaalpunten en tijdschema's op ieder moment bekijken in de gratis app van Kiwi Experience.

Hoe het werkt | Stap 3 Ontmoet je gids/chauffeur en krijg hulp met het boeken van de accommodatie

Met hun lokale kennis en passie voor Nieuw-Zeeland helpen de buschauffeurs/gidsen je om een ​​fijne slaapplek, een lekkere maaltijd en een koud drankje te vinden. Ze brengen je overal naartoe waar jij maar wilt. Elke eerste overnachting is voor je geregeld wanneer je reist met Kiwi Experience, zo ben je verzekerd van een bed op een slaapzaal. Op sommige locaties kun je jezelf ook trakteren op een upgrade naar een eigen kamer. Dit kun je elke dag opnieuw checken met jouw chauffeur!

Hoe het werkt | Stap 4 Boek activiteiten en avonturen op de weg!

Het busnetwerk in Nieuw-Zeeland geeft je de vrijheid om vooraf je stops te plannen en te veranderen. Zo heb jij de flexibiliteit om je plan zo vaak als je wilt te wijzigen. De reisgids kan je ook altijd helpen met het boeken van activiteiten onderweg. Zo simpel is het!

Hoe het werkt | Stap 5 Download de Kiwi Experience app op je telefoon

Deze app is verkrijgbaar in de App Store en Google Play. Het is de ultieme gids voor jouw reiservaring met Kiwi-Experience in Nieuw-Zeeland. Het is de perfecte manier om je reis te plannen en zal erg handig zijn als je eenmaal in Nieuw-Zeeland bent. Download de app voordat je in de groene bus stapt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?