{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Veelgestelde vragen

Voorwaarden en annuleringen

Waarom boeken bij KILROY?

KILROY Netherlands B.V. (KvK 33276052) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen van KILROY worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (ANVR-Reisvoorwaarden voor pakketreizen en/of ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten en/of Gekoppeld Reisarrangement Voorwaarden) die van toepassing zijn op alle offertes tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Deze ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn opgenomen in de ANVR-brochure ‘Alles wat je moet weten als je op reis gaat’. De brochure bevat naast de ANVR-Reizigersvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. De ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige informatie zijn te vinden op www.anvr.nl/reizigersvoorwaarden.pdf.

 

Welke reisdocumenten heb ik nodig?
Iedere reiziger is zelf verantwoordelijk voor het naleven van de vereiste paspoort-, visum- en gezondheidsbepalingen (geldt ook voor transit verkeer). Houd er rekening mee dat voor een aantal landen het paspoort nog tenminste 6 maanden na aankomst geldig dient te zijn en dat het doorgaans niet mogelijk is een land binnen te komen op een enkele reis. De immigratiedienst van sommige landen vereist dat reizigers kunnen aantonen door middel van een uitreisdocument dat zij aan de visumbepalingen van het betreffende land voldoen. Voor algemene informatie verwijzen we je naar de bestemmingsinformatie van de ANVR . Let op dit advies geldt enkel voor houders van een Nederlands paspoort.

Raadpleeg voor de actuele bepalingen de juiste instanties zoals ambassade, huisarts etc.

Wat is Stichting Garantiefonds reisgelden (SGR)?

KILROY Netherlands B.V. (KvK 33276052) is aangesloten bij SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) valt deze overeenkomst onder de garantie van SGR. Je kunt de voorwaarden vinden op www.sgr.nl/garantieregeling Op verzoek stuurt SGR deze voorwaarden toe.

De consument is per 01 februari 2021 verplicht een bijdrage van € 5,-* per persoon te betalen voor alle overeenkomsten die onder de SGR-garantie vallen, dit zijn: pakketreisovereenkomsten, gekoppelde reisarrangementen, overeenkomsten van vervoer en overeenkomsten van verblijf. De garantie gaat in zodra de reis is bevestigd, daardoor is bij annulering van de reis geen restitutie mogelijk.

Let op, de SGR geeft geen dekking op overeenkomsten van losse vliegtickets, eendaagse busreizen, of dagtochten.

* Op dit bedrag zijn een aantal uitzonderingen van toepassing. Meer informatie over de dekking van SGR vind je hier.                       

 

Wat is het Calamiteitenfonds? 

KILROY Netherlands B.V. (KvK 33276052) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat je als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is: - (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren; - de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij je vervroegd moeten repatriëren.” Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

 

Hoe gaan wij met persoonsgegevens om? 

KILROY hecht veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens.

In onze Privacy Policy verklaring geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens: https://www.kilroyworld.nl/help/privacy-policy.

Als je emails van ons ontvangt komt dat omdat je hier ooit toestemming voor heb gegeven. Mocht je geen reisinspiratie meer willen ontvangen in je inbox kun je simpelweg via de unsubscribe-knop je hiervoor afmelden. 

 

Belangrijke informatiebronnen

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Wijsopreis.nl
Noodnummer en Whatsappnummer Ministerie van Buitenlandse Zaken
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
Rijksoverheid: Covid: Reizen & Vakantie. informatie voor toeristen en reizigers
Europeesche verzekeringen
Wereldgezondheidsorganisatie
ANVR
SGR
IATA
CovidControls

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?