{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Treinreizen China

Spoorweg langs het water | Treinreizen door China | KILROY
Traditionele gebouwen | Treinreizen door China | KILROY

Reis per trein door China

Een reis per trein door China is ideaal wanneer je gemakkelijk van plek naar plek wilt afreizen. Moe van de menigtes en de drukte? Neem dan een comfortabele 'soft sleeper' – een slaaptrein naar het westen van China. Reis terug in de tijd langs de historische 'Zijderoute'. Bezoek het Terracotta Leger nabij Xi'an, beklim de oude stadsmuur en kuier door de nauwe straatjes in de moslimwijk.

Meer info? Kom langs

Reis je door naar het westen, bezoek dan zeker Urumqi en Turpan. Verrassend schone en rustige steden met een waaier van nationaliteiten, waar heel wat te zien en te doen is. In de hete zomermaanden reis je misschien beter richting Tibet, als is enige voorbereidingen hier wel op z'n plaats.

Doorkruis China met de trein. Maak vele kilometers, pak de (nacht)trein, ontmoet de lokale bevolking en wie weet leer een woordje Chinees terwijl je van de prachtige vergezichten uit de trein kan genieten. Het landschap is divers en in de trein is altijd wel wat te zien, dus vervelen je vervelen zul je zeker niet.

Hulp nodig? Mail ons!

Waarom een treinreis door China met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?