{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Drie olifanten op de weg | Safari in het Krugerpark | KILROY
Antilope met vogel in de nek | Safari in het Krugerpark | KILROY

Safari in het Krugerpark

Wij bieden verschillende safari's en rondreizen aan in Kruger National Park. Hier heb je zowel de mogelijkheid om op een kortere safari van 4 of 5 dagen te gaan of voor een langere rondreis waar het Krugerpark een onderdeel uitkomt van een grotere reis. In het Krugerpark kan je verschillende dieren spotten zoals giraffen, olifanten, neushoorns, leeuwen, zebra's, apen en nijlpaarden in hun natuurlijke habitat.

Meer info? Kom langs

Een safari is gewoon een must nu je in Zuid-Afrika bent, dus ga op Krugerparksafari!

Waarom op safari in Krugerpark met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Safari in het Krugerpark

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?