{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari in Tanzania

Close-up van een neushoorn | Ga op safari in Tanzania | KILROY
Close-up van een cheetah | Ga op safari in Tanzania | KILROY

Safari's in Tanzania

Bezoek een van de wereldberoemde natuurreservaten van Tanzania. Ga op safari en spot de big 5 in Tanzania. Je kunt ervoor kiezen zelf naar een van de nationale parken in Tanzania te gaan, maar wij raden aan om met een gids op safari te gaan.

Meer info? Kom langs

 

Hoe kies ik een safari in Tanzania? 

Voor je een safari-tour naar Tanzania plant, zijn er veel dingen om rekening mee te houden; Welke dieren wil je zien? Hoe wil je worden vervoerd? Wat is je gewenste comfortniveau voor accommodatie? De variaties tussen de verschillende safari-tours kunnen verwarrend zijn, en om je te helpen hebben we de beste opties geselecteerd voor safari's in de geweldige nationale parken van Tanzania. Deze vind je onder aan deze pagina. 

 

Op safari in Tanzania | Serengeti National Park

Een van de beroemdste plekken om op safari te gaan is de Serengeti, een streek van savannes en boslandschappen die voor het grootste deel in Tanzania ligt. 'Serengeti' betekent 'eindeloze vlaktes'. Hier maak je grote kans de 'Big 5', maar ook de 'Small 5' en heel veel andere diersoorten te zien. Elk seizoen is er een ander hoogtepunt. De grote migratie bijvoorbeeld: wildebeesten, gazelles, zebra's en buffels verplaatsen zich in grote getallen naar een ander leefgebied. Daarnaast woont de Masai stam hier, je krijgt de kans te zien hoe zij leven. Een safari tour in dit nationaal park in Tanzania is de beste optie om alles in één te ervaren.

 

Op safari in Tanzania | Ngorongoro krater

Dit gebied in Tanzania biedt misschien wel de beste wildlife experience ter wereld. Je kijkt over de rand van de krater, waar veel dieren leven doordat er voornamelijk gras groeit. Bij de Ngorongoro krater ligt een moeras waar nijlpaarden, apen en olifanten leven. Hier komen diverse roofdieren op af, zoals leeuwen, luipaarden, hyena's en jakhalzen. Een ware 'circle of life'!

 

Rondreizen door Tanzania | Zanzibar en Kilimanjaro

En als je dan toch op reis bent in Tanzania bezoek dan de hoogste berg van Afrika: de Kilimanjaro. Kies voor een actieve reis in Zanzibar en beklim voor of na jouw safari de Kilimanjaro. Doe je het liever wat rustiger aan op reis? Dan kan dat ook perfect op Zanzibar.

Vragen? Mail ons

Waarom op safari in Tanzania met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Bekijk alle safari's in Tanzania

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?