{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Safari in Namibië

Twee giraffen en vier zebra's | Safari in Namibië | KILROY
Kudde olifanten bij meer bij zonsondergang | Safari in Namibië | KILROY

Op safari in Namibië

Lijkt het je te gek om wilde leeuwen, olifanten, neushoorns, nijlpaarden, hyena's, jakhalzen, wilde zwijnen of gazelles te spotten? Ga dan op safari in Namibië! Safari's in Namibië zijn anders dan de standaard safari's. Je reist namelijk door eindeloze zandvlakten en kampeert onder de sterren. Als je op safari gaat in Namibië kun je genieten van prachtige zonsondergangen over het rode woestijnzand. Je zult zowel overdag als 's nachts op zoek gaan naar wildlife. Ga op zoek naar de woestijnolifant en bezoek een zeehondenkolonie.

Meer info? Kom langs

Een safari in Namibië en heel veel zand betekent avontuur! De zandduinen in Namibië zorgen voor een flinke dosis adrenaline! Ga bijvoorbeeld met een quad of zandbord naar beneden. Dit is ook een perfect spot om te skydiven. Genoeg mogelijkheden dus!

Op safari in Etosha National Park in Namibië

Om de waterbron in Etosha National Park vind je veel wildlife, voornamelijk grote dieren. Spot dieren zoals olifanten, zebra's, leeuwen, antilopen en meer. Maak een rondreis door Namibië en ga voor een kampeersafari, zo beleef je alles van dichtbij.​

Vragen? Mail ons!

Waarom op safari in Namibië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Rondreizen op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Bekijk alle safari's in Namibië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?