{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Flamingo's in het water | Safari in Kenia | KILROY
Twee giraffen en zebra's op de achtergrond | Safari in Kenia | KILROY

Safari in Kenia

Een safari is must voor als je in Kenia bent. De mogelijkheden zijn enorm! Doe een actieve safari: wandel over savannes, kampeer bij meren, beklim bergen, bekijk zonsondergangen en zonsopgangen vanaf de meest geweldige locaties. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een safari in Kenia!

Meer info? Kom langs

Safari in Kenia: Masai Mara

Ga op safari in Kenia en spot de big five op de glooiende savanne van Masai Mara. De Masai Mara is naar de bevolking en de Mara rivier vernoemd. Dit is de perfecte locatie voor een safari in Kenia, want je vindt hier de big 5: leeuwen, luipaarden, buffels, neushoorns en olifanten. Als je hier omstreeks oktober komt tijdens de grote trek, dan steken buffels, zebra’s en wildebeesten de Mara rivier over: krokodillen liggen klaar in het water en eenmaal overgestoken wachten daar andere roofdieren op de grote groep migranten.

Safari in Kenia: Great Rift Valley

De Great Rift Valley is gelegen in Oost-Afrika. Verschillende tektonische platen bewegen hier een andere kant op waardoor er een grote riftvallei van ongeveer 9600 kilometer is ontstaan. De vallei strekt wel van Israël tot Mozambique. De slenk varieert in breedte van 30 tot 100 km. Lake Nakuru ligt in de Grote Riftvallei en is een nationaal park. Tijdens jouw safari door Kenia zul je jouw ogen uitkijken, zo vind je er veel flamingo’s. Ook is Lake Naivasha een trekpleister om allerlei dieren te spotten!

Vragen? Mail ons!

Waarom op safari met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Safari in Kenia

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?