{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen

Boat Thailand Friends
Elise Boat Friends

Avontuurlijke groepsreizen voor (jong)volwassenen

Onze rondreizen bestaan uit kleine groepen internationale reizigers. Je reist van de gebaande paden af en bezoekt de hoogtepunten van een bestemming zonder met de massa mee te gaan. De Engelstalige gids zal je alle ins-en-outs vertellen tijdens de reis!

Kom langs en bespreek je reiswensen

 

Wat voor soort georganiseerde groepsreizen biedt KILROY aan?

Van Zuid-Amerika en Azië tot het Midden-Oosten en Afrika - bij ons kun je kiezen uit ontzettend veel groepsreizen. Je kiest zelf hoe basic of luxe je het wilt: de accommodatie, het transport ter plaatse en sommige maaltijden zijn inbegrepen. Daarnaast heb je veel individuele vrijheid om tijdens je vrije tijd op eigen houtje de bestemming te verkennen.  

Heb je een speciale wens of gewoon een vraag, neem contact op met onze reisspecialisten.

Stuur een bericht

 

Groepsreizen voor jongeren 

Wij geloven dat erop uit gaan en de wereld verkennen het leukst is om samen met andere mensen te doen! Onze groepsreizen zijn voor de avontuurlijke en jonge nieuwsgierige geesten die samen met andere gelijkgestemde reizigers erop de wereld willen ontdekken. Maar wij doen groepsreizen niet op de 'normale' manier, wij richten ons meer op kleine groepen reizigers met verschillende nationaliteiten, lokale gidsen die de verborgen pareltjes en de lokale cultuur kennen, en op voldoende vrije tijd voor zelfreflectie en jezelf beter te leren kennen. Deze groepen bestaan meestal uit een gezellige groep reizigers van over de hele wereld. Er zijn geen vaste vertrekdata, we passen alles aan op basis van jouw ultieme droomreis. We hebben bijvoorbeeld groepsreizen gericht op jongeren tussen de 18 en 35 jaar waarbij je in hostels slaapt of groepsreizen met alle leeftijden, waar je een privekamer hebt. En alles hiertussenin! 

Bespreek jouw wensen met ons

 

Kleine groepsreizen voor backpackers

Wij bieden veel groepsreizen aan op de mooiste bestemmingen. Wil jij de indrukwekkende geschiedenis van Jordanië ontdekken, cultuur snuiven in Thailand of juist wandelen in de bergen van Peru - wij vinden een passende groepsreis voor jou. We werken samen met heel veel verschillende leveranciers die avontuurlijke tours over de hele wereld uitvoeren, dus we zijn ervan overtuigd dat we de juiste match voor je zullen vinden!

Deze kleine groepsavonturen kunnen van alles zijn en kunnen zo lang duren als jij maar wil, van een paar dagen tot enkele maanden. Hoe de reis eruit gaat zien en hoe lang, ligt helemaal aan jou. Misschien wil je je reis beginnen door in een groep te reizen en dan alleen verder te gaan, of misschien wil je gewoon je avontuur af en toe wat spannender maken door hier en daar nieuwe mensen te ontmoeten terwijl je op reis bent. We kunnen bijna alles overal ter wereld voor je regelen.

In het kort over de KILROY kleine groepsavonturen:

 • Gehost door onze top notch partners

 • Voor iedereen ouder dan 18 - Wij hebben groepsreizen voor verschillende leeftijdscategorieën

 • Dagelijkse vertrekmogelijkheden - veel reizen hebben een gegarandeerd vertrek

 • Internationale groepen met mensen van over de hele wereld

 • Geweldige combinatie en variatie van avontuur, cultuur en ontspanning


Een aantal van de avontuurlijke tours die in deze inspirerende routes zijn opgenomen, kun je ook hier terugvinden.

 

TRIPMATES: GA 2-4 WEKEN OP GROEPSREIS MET LEEFTIJDSGENOTEN NAAR BIJZONDERE BESTEMMINGEN

Naast de groepsreizen van onze partners, bieden wij onze eigen Tripmates reizen aan. Alle Tripmates reizen zijn unieke groepsreizen met vaste vertrekdatum voor reizigers tussen de 23 en 31 jaar oud die voor een korte periode van 2 tot 4 weken weg willen. Als je graag een korte pauze wilt nemen van je dagelijkse bezigheden, maar tijdens je reis toch nieuwe vaardigheden wil opdoen, andere culturen wilt leren kennen en indrukwekkende landschappen wilt ontdekken, dan is een Tripmates reis ideaal voor jou!

Tripmates geeft je meer dan 'alleen' avonturen buiten de gebaande paden. Het helpt je resetten, dingen in het leven heroverwegen, jezelf beter leren kennen en nieuwe inzichten over jezelf en je huidige levensfase te (her)ontdekken. Een Tripmates reis biedt je nieuwe vaardigheden, nieuwe vrienden en nieuwe perspectieven.

In het kort over Tripmates:

 • Op maat gemaakte actieve reizen met een specifiek thema voor de nieuwsgierige, grensverleggende avonturiers tussen de 23-31 jaar

 • De gemiddelde leeftijd: 27. De meeste reizigers komen uit Noord-Europa.

 • Duur: 2-4 weken

 • Focus ligt op: persoonlijke groei, het leren van nieuwe vaardigheden en het ontmoeten van nieuwe mensen.

 • Met Tripmates reis je altijd naar een bijzondere bestemming - wat dacht je van Georgië, Borneo of Nepal?

 • Inbegrepen in alle Tripmates reizen: accommodatie, activiteiten en lokale reisbegeleider

 

Meer informatie over Tripmates

 

Waarom een groepsreis met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Rondreizen op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Ervaringen met groepsreizen

Meer reisinspiratie

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?