{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Eilandleven en vrijwilligerswerk in de Seychellen


Mahe Seychellen
Bekijk complete route

Aanbevolen tijd

6-8 weken

Aantal bestemmingen

2-3

Reisstijl

Backpacken en vrijwilligerswerk

Inclusief

Vluchten en activiteiten

Meer informatie aanvragen
Deze epische reissuggestie is speciaal ontworpen voor avontuurlijke ontdekkers en natuurliefhebbers! Ontdek de unieke eilanden van de Seychellen en bereid je voor op een onvergetelijke mix van nationale parken, exotische dieren, lokale cultuur en betrokkenheid bij marineconservatie.

Voor degenen die graag afgelegen bestemmingen met adembenemende natuur bezoeken, is dit de perfecte reissuggestie! Begin het avontuur zodra je aankomt op het prachtige Seychellen. Je kunt ervoor kiezen om de eilanden te verkennen of even te ontspannen voordat je vrijwilligerswerk begint, maar dat is volledig aan jou.

Dan is het tijd voor een tof vrijwilligersproject in mariene conservatie dat bijdraagt aan het verstrekken van gegevens aan de lokale overheid over koraalrifonderzoek, onderzoek naar ongewervelde dieren en broedgebieden voor schildpadden.

Dit is slechts een suggestie voor een rondreis, je kunt de reis plannen zoals jij wilt. Onze travel specialists helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte reis voor jou. 

*Vanaf prijs per persoon, gebaseerd op 2 personen die samen reizen

Wat is inbegrepen?
  • Vlucht(en) naar Mahé, Seychellen
  • 4 weken lang marineconservatiewerk in de Seychellen
  • Vlucht naar huis vanaf de Seychellen
  • Boekingskosten
  • Calamiteitenfonds en SGR-bijdrage
  • Jouw persoonlijke reisspecialist
Wat is niet ingebrepen?
  • Reisverzekering (maar daar kunnen we je mee helpen)
  • Vaccinaties
  • Maaltijden (die niet bij de tours zijn inbegrepen)
  • Optionele activiteiten & add-ons

Reissuggestie: Eilandleven en vrijwilligerswerk in de Seychellen

Thuis - Antananarivo - Andasibe - Antsirabe - Fiadanana - Ranomafana - Ambalavao - Ranohira and Isalo National Park - Ifaty - Antananarivo - Réunion - Seychelles - Thuis

Deze route is slechts een suggestie voor jouw reis. Als je persoonlijk advies wilt bij het samenstellen van jouw rondreis, stuur ons dan een berichtje. Eén van onze avontuurlijke en ervaren Travel Specialists zal dan contact met je opnemen om samen met jou je droomreis samen te stellen.

Seychelles Vrijwilligerswerk in mariene conversatie

Het paradijs van de Seychellen is een ideale locatie om vrijwilligerswerk te doen, nieuwe skills te leren en te genieten van een goed bewaard gebleven tropisch eiland. Je bijdrage aan onderzoek naar mariene soorten zal bijdragen aan het verstrekken van gegevens aan de lokale overheid over verschillende conservatie initiatieven.

Tijdens dit project krijg je alle nodige opleidingen door ervaren personeel. Afhankelijk van de weersomstandigheden is het de bedoeling om elke dag, 5 dagen per week 1 of 2 duiken of snorkelsessies te doen, waarbij je onderwateronderzoeken gaat doen. Naast duiken, mag je verwachten dat je betrokken bent bij aanvullende activiteiten, waaronder het onderzoeken of verzamelen van zeeafval en educatie sessies over het milieu, afhankelijk van de lokale en projectbehoeften.

Aan het einde van elke dag eet je samen, kun je lekker ontspannen en een praatje maken met de rest van het team terwijl je je waarnemingen van de onderwaterwereld vertelt. Het leven op de basis zal bestaan ​​uit een eenvoudig eilandleven, slapen in eenvoudige slaapzalen met gedeelde badkamers en het delen van kook- en schoonmaaktaken rond de basis. Weekenden zijn vrij om de omgeving op eigen gelegenheid te verkennen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?