Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's (< 2 jaar, geen stoel)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data Economy

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen 0-11 jaar

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's (< 2 jaar, geen stoel)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Vul alle velden in

Sluit
Contact
Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Onze shops zijn momenteel enkel open op afspraak, van woensdag tot zaterdag. Je kunt natuurlijk ook een video- of belafspraak met ons inplannen!

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je afspraakverzoek. Wij sturen je een bevestigingsmail wanneer deze afspraak daadwerkelijk is ingepland. 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Mail ons

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Help
Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Niet gevonden waarnaar je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.

Jouw (wereld)reis voorbereiden

Wereldreis voorbereiden

Hoe bereid je een (wereld)reis voor?

Heb je de bestemming(en) gekozen die je wilt bezoeken? Voor een verre reis moet er vaak flink wat geregeld worden. Denk aan persoonlijke documenten als een paspoort en rijbewijs, maar ook vaccinaties, visa en verzekeringen. Zorg ervoor dat je goed voorbereid op (wereld)reis vertrekt! Wij geven je een paar tips.

Reisdocumenten

Controleer, zodra je van ons (elektronisch) je vliegtickets ontvangt, of je gegevens kloppen. De namen op de tickets moeten overeenkomen met de namen in je paspoort, vooral de eerste naam is belangrijk. Controleer ook goed of de bestemmingen de juiste zijn. Zo zijn er gevallen bekend waarvan de eindbestemming wel bestaat en ook correct op het vliegticket staat, maar wél in een totaal ander land. Je stapt liever niet onverwacht in het Canadese Sydney uit als je op Sydney in Australië had gerekend!

Aangezien jouw reisdocumenten, zoals vliegtickets, elektronisch opgeslagen worden bij de vliegmaatschappijen, kun je er in feite altijd bij. Toch raden we je aan om je e-ticket(s) sowieso uit te printen en mee te nemen op reis. Hetzelfde geldt voor alle overige reisproducten die je in België hebt geboekt: hotelvouchers, buspassen, treintickets enz.

Paspoort

Veel dingen die je boekt zijn verbonden aan je paspoort. Daarom is een paspoort tijdens je reis het belangrijkste document dat je bij je hebt op reis. Om de vliegtickets te boeken heb je niet per se al jouw paspoort nodig, je moet er echter wel voor zorgen dat hij geldig is als je op reis gaat! Je paspoort moet tenminste geldig zijn zolang je op reis bent en in veel landen geldt zelfs dat je paspoort 6 maanden na het verlaten van het land nog geldig moet zijn. Is dat niet zo, dan moet je zo snel mogelijk een nieuwe aanvragen bij het gemeentehuis.

Als je jouw persoonlijke gegevens gebruikt tijdens je reis, gebruik dan altijd de gegevens zoals ze in je paspoort staan. Je officiële naam, adres, enz. Dit voorkomt problemen bij het boeken van bijvoorbeeld vliegtickets of andere reiszaken onderweg. Een kopie van je paspoort is handig, maar is nooit geldig als officieel legitimatiebewijs.

Visa

Waar je ook nog even aan moet denken is het uitpluizen van de benodigde (transit)visa voor je (wereld)reis. Zonder het juiste visum kom je immers vaak een land niet binnen. Meer weten over visa? Dan moet je hier zijn. 

Internationaal rijbewijs

Buiten de EU heb je een internationaal rijbewijs nodig als je in het verkeer wilt deelnemen met een scooter of auto. Naast een internationaal rijbewijs moet je ook een geldig Nederlands rijbewijs meenemen op reis. Bromfietsrijbewijzen kunnen niet worden opgenomen in het internationale rijbewijs, omdat hier internationaal geen afspraken over zijn gemaakt. Een internationaal rijbewijs kan je gemakkelijk en goedkoop bij je stadhuis of gemeentehuis aanvragen.

Vaccinaties en medicijnen

Wanneer je een verre reis maakt, is de kans groot dat je vaccinaties nodig hebt. Denk aan inentingen voor DTP, Hepatitis A/B en buiktyfus. Voor sommige landen is het ook nodig om malariapillen mee te nemen. Maak een afspraak met je huisarts of een erkend vaccinatiecentra en laat je informeren en vaccineren. Sommige vaccinaties moet je ongeveer een maand voor het begin van jouw reis krijgen, dus ga zeker op tijd naar de travel clinic.

Medicijnen mee op reis

Gebruik je dagelijks medicijnen, dan is de kans groot dat je deze tijdens je reis ook nodig hebt. Maak een afspraak met je huisarts en vraag om genoeg medicijnen voor de tijd dat je gaat reizen. Zo zit je met genoeg medicijnen tijdens je reis. Vraag ook een medicijnen paspoort aan, dat is een papiertje waarop vermeld staat welke medicijnen jij bij je draagt, om eventueel aan de douane te kunnen laten zien als verklaring voor die pillen in je tas. 

Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Sommige vrijwilligersorganisaties in het buitenland kunnen vragen om een bewijs van goed gedrag en zeden. En soms kan je het ook nodig hebben als je in het buitenland gaat werken. Deze verklaring laat zien dat je gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor je nieuwe (vrijwilligers-)werk.

Een bewijs van goed gedrag en zeden kan je aanvragen bij je gemeente- of stadhuis. 

Inpakken met onze inpaklijst

Neem zo min mogelijk mee. Dit klinkt misschien gek, maar achteraf ben je blij dat je dat gedaan hebt. Je wilt tijdens je reis toch niet met een loodzware backpack lopen? Of je nu een maand of een jaar gaat reizen, neem kleding mee voor ruim een week. Verzorgingsproducten die op raken, kleding en gadgets kan je (meestal) op plaats van bestemming ook altijd nog kopen. No worries!

Hier download onze inpaklijst.

Aankomende evenementen

1/3: Waar wil je naartoe reizen?

Vul de bestemmingen in waar je naartoe wil reizen en geef aan hoe lang je er wil blijven. Door de pandemie bevelen we je aan om slechts 1 of 2 bestemmingen te selecteren.

2/3: Welk type reiziger ben jij?

Hoe meer jij ons vertelt over jezelf, hoe beter wij je kunnen adviseren. Welke uitspraken passen het best bij jou? Het is mogelijk om meerdere uitspraken te selecteren.

3/3: Vul jouw gegevens in

Laat jouw contactgegevens achter zodat we je kunnen bereiken. Hoe meer info je aan ons geeft, hoe beter we je kunnen helpen.

Je bent klaar!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vul een datum in

Verwijder bestemming
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal een bestemming opgeeft.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, we kunnen niet verder voordat je minimaal een bestemming opgeeft.

Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen

"Ik ben mijn eerste grote reis aan het plannen"

Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis

"Ik wil werken of vrijwilligerswerk doen op reis"

Ik wil iets nieuws leren tijdens deze reis

"Ik wil iets actiefs doen op reis"

Ik wil de lokale cultuur ervaren samen met andere reizigers

"Ik wil in een groep reizen samen met internationale reizigers"

Ik ben geïnteresseerd in vliegtickets

"Ik wil met een camper of auto reizen "

Ik wil graag advies bij het plannen van mijn reis

"Ik wil in toffe hostels verblijven"

We hebben je naam nodig :)

Vul jouw geboortedatum in. Zo kunnen wij de beste tickets voor je vinden.

Vul jouw e-mailadres in, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Als je jouw telefoonnummer invult, kunnen we je bereiken.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}

Vertel ons iets meer!

Wereldreis op Maat

Vertrekken vanaf:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Aantal reizigers:

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Je hebt nu jouw eigen droomreis samengesteld!
We nemen telefonisch of per email contact met je op om onze opties met je te bespreken. Spreek je snel! Geen reactie van ons ontvangen? Het kan zijn dat we in je spam zijn beland!

Wereldreis op Maat

Vertrekken vanaf:

{{departure}}

Bestemmingen:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Eindbestemming:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Aantal reizigers:

{{numberOfTravellers}}

Reistype:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?