{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rondreizen en activiteiten

snorkeling-planning-activities-cover

Rondreizen en activiteiten

Een rondreis of adventure tour is een prima begin van je backpackavontuur. Nog nooit gereisd? Dan raden we je zeker aan om voor een adventure tour met een internationale groep te kiezen! Een rondreis heeft iedere reiziger iets te bieden, van een goede eerste indruk van een land tot een toffe manier van reizen als je te weinig tijd hebt om alles in je eentje te bezoeken.

Wat houdt een rondreis in?

Een adventure tour (rondreis) is een ultieme manier om een bestemming te ontdekken. Je gaat met een kleine, internationale groep reizigers en een Engelssprekende gids een aantal dagen op pad. Je vervoer, accommodatie, de activiteiten en vaak ook het eten worden voor je geregeld – uiteraard met genoeg ruimte om ter plaatse ook je eigen ding te doen.

Een groep bestaat gemiddeld uit 12 backpackers van jouw leeftijd. Tijdens je adventure tour kun je ten volle genieten van alles wat er voorbij komt, want om formaliteiten als grensposten, vervoer, accommodatie, enz. hoef je je zelf niet druk te maken. Het geeft je de tijd om optimaal van een land te genieten, vrienden te maken en te wennen aan het leven als backpacker. Veel reizigers zijn zo enthousiast over de adventure tours dat ze er meerdere boeken. Simpelweg omdat ze unieke ervaringen opdoen, de sfeer fantastisch is en je vaak op plekken komt waar geen andere toeristen komen.

Voeg rondreizen toe aan je wereldreis

Reis je op verschillende trajecten tijdens je wereldreis over land, voeg er dan er dan ook eens een rondreis tussen. Je reist dan een tijdlang in een internationaal gezelschap van A naar B, om van daaruit weer zelf verder te reizen. Op zo’n rondreis wordt alles onderweg voor je geregeld, zodat je weinig tijd verliest én het meeste van het land ziet.

Meer dan 1000 adventure tours wereldwijd

Wij werken op ieder continent samen met de beste aanbieders van adventure tours. Zo kunnen wij meer dan 1.000 verschillende trips aanbieden, verspreid over de hele wereld. Zodat er altijd iets tussen zit dat bij jouw manier van reizen past. Bij ons reis je altijd in kleine, internationale groepen. 

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?