{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Prepaid hostelpassen

Prepaid hostelpassen in Australië en Nieuw-Zeeland

Prepaid hostelpassen in Australië en Nieuw-Zeeland

Met een prepaid hostelpas boek je bij KILROY van tevoren een aantal overnachtingen in Australië, Nieuw-Zeeland en Latijns-Amerika die je op de pas zet. Dit is goedkoper dan ter plaatse een overnachting in een hostel boeken. Ook ben je zodoende ter plekke niets meer kwijt aan overnachtingen én je bent flexibel en vrij om zelf te bepalen waar en wanneer je de pas gebruikt.

Hulp nodig? Mail ons

Er zijn vier hostelketens die elk hun eigen prepaid pas hebben. Dit zijn: YHA in zowel Australië als Nieuw-Zeeland, Base Backpackers en Nomads in zowel Australië en Nieuw-Zeeland. Hieronder lees je meer over de verschillende prepaid passen in Australië, Nieuw-Zeeland en Latijns-Amerika en hoe je ze bij ons kunt boeken.

Nomads Bed Hopper Australië en Nieuw-Zeeland

De Nomads Bed Hopper is een flexibele prepaid pas die geldig is in meer dan 20 Nomads Backpacker hostels in heel Australië. Je boekt van tevoren 10 of 15 overnachtingen op de pas en beslist in Australië pas wanneer en waar je er gebruik van maakt.

Waar je ook komt Down Under, grote kans dat er een hostel van Nomads zit. De meeste hostels van Nomads vind je aan de Oostkust van Australië. Deze hippe hostels voor backpackers zijn er in verschillende gradaties, gebaseerd op de faciliteiten ter plaatse: van basic tot super-de-luxe incl. zwembad. Alle hostels beschikken over een flinke dosis fun, sfeer, veel internationale backpackers en kunnen ze je er altijd helpen met het boeken van activiteiten in Australië.

Kies van tevoren het aantal nachten
Je kunt kiezen uit een Bed Hopper pas van 10 of 15 nachten. Omdat je deze vooraf al hebt gekocht hoef je ter plaatse niets meer te betalen en ben je per nacht ook nog eens voordeliger uit! Je kunt je nachten inwisselen in ieder Nomads hostel in Australië. 

Maar dat is niet alles, je krijgt er ook een MAD card bij; een Nomads lidmaatschap plus een boekje vol kortingsvouchers. Samen met je MAD card heb je op bijna iedere bestemming tijdens je reis in Oceanië wel ergens recht op voordeel; al is het maar een gratis drankje in de lokale bar.

12 maanden geldig
De pas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. Je kunt de Bed Hopper pas gebruiken voor hostels in Sydney, Byron Bay, Melbourne, Cairns, Brisbane en nog 16 andere Nomads Backpacker hostels in Australië.

Prepaid prijzen
Je bepaalt van tevoren het aantal nachten op jouw prepaid pas. Hoe meer nachten, hoe goedkoper het wordt per nacht.

Hostelpas vanafprijs*
5 nachten 109,-
10 nachten 199,-
15 nachten 299,-

* prijzen zijn onderhevig aan veranderingen in wisselkoersen

Maximaal 2 overnachtingen per hostel. Het is natuurlijk mogelijk om lokaal meer overnachtingen in een hostel bij te boeken tegen de normale prijs.

Ook voor Nieuw-Zeeland
De Nomads Bed Hopper pas is ook verkrijgbaar voor Nieuw-Zeeland. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Nomads hostel Cairns AustraliëNomads hostel in Cairns, Australië

Base Jumping Package

Het Base Jumping Package is een flexibele prepaid hostelpas die geldig is in alle Base Backpacker hostels in Australië en Nieuw-Zeeland. De pas is geldig voor 10 overnachtingen en je beslist pas op bestemming wanneer en waar je er gebruik van maakt.

Van alle hostelketens in Australië is Base het populairst onder jonge backpackers. Base heeft schone, nette en moderne accommodatie in alle grote plaatsen Down Under en bijna iedere locatie is wel voorzien van een bruisende bar. Zit je 's middags nog in de bus bij een groep onbekenden, grote kans dat je 's avonds een kamer met ze deelt in het Base hostel.

Accommodatie is niet goedkoop Down Under; het eet al gauw de helft van je reisbudget op. Ter plekke kun je wel spannendere dingen bedenken waar je je geld aan wilt besteden. Daar hebben we natuurlijk wat op bedacht: een Base Jumping Pack.

10 overnachtingen
Je koopt vooraf een kaart met daarop een tegoed van 10 overnachtingen. Omdat je deze vooraf al hebt gekocht hoef je ter plaatse niets meer te betalen en ben je per nacht ook nog eens voordeliger uit! Je kunt je nachten inwisselen in ieder Base hostel in Australië. Afhankelijk van de locatie verblijf je in een 4 tot 10 bed dorm.

12 maanden geldig
De pas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. Je kunt de Base Jumping pas gebruiken voor hostels in o.a. Sydney, Melbourne, Magnietic Island, Airlie Beach en Brisbane. Ook zijn ze te gebruiken bij de partner hostels van Base in o.a. Cairns, Surfer's Paradise, Darwin en Perth.

Prepaid prijzen
Je bepaalt van tevoren het aantal nachten op jouw prepaid pas.

Hostelpas vanafprijs*
10 nachten 179,-

* prijzen zijn onderhevig aan veranderingen in wisselkoersen

Geldig voor dorm rooms (4-10 pers). Upgrades naar Private rooms en Sanctuary (Girls Only) dorms zijn mogelijk indien beschikbaar en betaal je ter plaatse bij. Maximaal 2 overnachtingen per hostel. Het is natuurlijk mogelijk om lokaal meer overnachtingen in een hostel bij te boeken tegen de normale prijs.

Ook voor Nieuw-Zeeland
De Base Jumping pas is ook verkrijgbaar voor het Base Backpackers hostel-netwerk in Nieuw-Zeeland. Het principe van het Jumping Package New-Zealand is hetzelfde als in Australië. Met Base Jumping New Zealand kun je overnachten in Auckland, Paihia-Bay Of Islands, Rotorua, Taupo, Wellington, Queenstown, Wanaka en bij de partners van Base, namelijk Dunedinand en Nelson. Base Christchruch is tijdelijk gesloten. 

De Nieuw-Zeeland pas kun je ook in Australië gebruiken, er wordt dan 5 AUD per nacht gerekend in verband met het omrekenen van valuta.

YHA Dreamcatcher

De YHA Dreamcatcher is een flexibele prepaid pas die geldig is in meer dan 130 YHA hostels in heel Australië. Je bepaalt van tevoren het aantal overnachtingen op de pas en beslist in Australië pas wanneer en waar je er gebruik van maakt. Hoe meer prepaid overnachtingen op je pas, hoe goedkoper elke overnachting wordt.

De hostels van YHA zitten op de mooiste locaties in meer dan 130 plaatsen in Australië. Waar je ook naartoe gaat, er is altijd een YHA in de buurt. De hostels van YHA zijn voorzien van alle faciliteiten die je je als backpacker kunt wensen; grote gezamenlijke keukens, schone bedden, toegang tot internet etc. Ben je van plan om door Australië te reizen en wil je geld besparen op een goede nachtrust? Dan zijn de Dreamcatcher prepaid passen van YHA iets voor jou!

Kies van tevoren het aantal nachten
Je kunt kiezen uit 10, 15, 21 of 28 nachten welke je vooraf al betaalt. Hoe meer nachten je vooraf koopt, hoe minder je per nacht betaalt. Omdat je deze vooraf al hebt gekocht hoef je ter plaatse niets meer te betalen en ben je per nacht ook nog eens voordeliger uit! Je kunt je nachten inwisselen bij ieder YHA hostel in Australië. De pas is geldig voor overnachtingen in een dorm (slaapzaal). Je kunt maximaal 3 nachten aaneengesloten in hetzelfde hostel blijven met de Dreamcatcher pas.

12 maanden geldig
De pas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. De eerste twee nachten van je verblijf worden vooraf geboekt in een YHA van jouw keuze. Dit kan zijn in Adelaide, Brisbane, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth of Sydney. Daarna ben je vrij om de rest van je overnachtingen in de YHA hostels te plannen. 

Prepaid prijzen
Je bepaalt van tevoren het aantal nachten op jouw prepaid pas. Hoe meer nachten, hoe goedkoper het wordt per nacht.

Hostelpas vanafprijs*
10 nachten 209,-
15 nachten 290,-
21 nachten 439,-
28 nachten 585,-

* prijzen zijn onderhevig aan veranderingen in wisselkoersen

Upgrades zijn mogelijk, op basis van beschikbaarheid, en betaal je ter plaatse bij. Maximaal 2 overnachtingen per hostel. Het is natuurlijk mogelijk om lokaal meer overnachtingen in een hostel bij te boeken tegen de normale prijs.

Je hebt een YHA lidmaatschap nodig om gebruik te kunnen maken van de Dreamcatcher. Hierover kunnen onze reisexperts je adviseren.

YHA Melbourne Nieuw-ZeelandYHA Melbourne, Nieuw-Zeeland

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?