{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


ISIC studentenkaart

girl-with-view

ISIC studentenkaart

Ben jij voltijdstudent? Dan kun je de ISIC studentenkaart aanvragen. Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Het is het enige wereldwijd geaccepteerde digitale bewijs dat je voltijdstudent bent. Je kunt met deze studentenkaart tevens de flexibele en goedkope jongeren- en studententickets bij ons boeken.

Kortingen met de ISIC studentenkaart

Om je een aantal voorbeelden te geven:

  • 1.200 kortingen op vliegtickets, bussen, treinen en veerdiensten
  • 2.800 kortingen op entreetickets voor musea en culturele hotspots
  • 2.700 kortingen op entertainment en attracties
  • 2.400 kortingen bij hotels en hostels
  • 21.000 kortingen bij bars, restaurants en winkels

Op de website van ISIC zie je heel gemakkelijk welke kortingen er wereldwijd allemaal gelden met jouw ISIC kaart.

Bij ons krijg je flinke kortingen op vliegtickets met jouw ISIC kaart. Mail ons om te horen of jij korting kunt krijgen op jouw vliegticket!

Internationale studentenstatus

De ISIC kaart is een officiële digitale studenten identiteitskaart en wordt gesteund door UNESCO, de Europese Unie en vele Ministeries van Onderwijs, wereldwijd. Het is het enige internationale bewijs dat je een voltijdstudent bent.

Hoe kan ik een ISIC kaart aanvragen?

Je kunt de ISIC studentenkaart aanvragen vanaf 12 jaar, er is geen maximum leeftijd, zolang je maar voltijdstudent bent aan een Nederlandse onderwijsinstelling. 

Je bent voltijdstudent als je minimaal 15 uur per week spendeert ten behoeve van de opleiding gedurende een periode van minstens 12 weken per jaar. 

De ISIC studentenkaart is een jaar geldig, ook als je ondertussen afstudeert. De kaart wordt niet automatisch verlengd. Koop hier een ISIC studentenkaart!

Ben jij geen (voltijd)student?

Maar wel jonger dan 31 jaar? Dan kun je de IYTC jongerenkaart aanschaffen en krijg je ook korting op veel vliegtickets bij ons. Ben je docent? Vraag dan de ITIC lerarenkaart aan.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?