{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KILROY Foundation

In 2013 is de KILROY Foundation opgezet met als doel onderwijs in het buitenland te verbeteren. De KILROY Foundation doet dit door het opzetten van projecten in ontwikkelingslanden en door middel van het uitgeven van beurzen aan studenten in Scandinavië en Nederland. 

Het eerste initiatief van de KILROY Foundation is Sunshine Educare. Er is een kinderopvang in een township gebouwd dat net iets buiten Kaapstad, Zuid-Afrika ligt. Kinderen kunnen dankzij het project veilig naar school gaan.

Er zullen meer projecten als deze volgen, daarnaast worden er beurzen voor studenten worden uitgegeven die in het buitenland een verschil willen maken. 

Wat is the KILROY Foundation? 

KILROY Foundation is een onafhankelijke stichting die - met wereldwijde activiteiten op het gebied van onderwijs - het belang van onderwijs onder ogen wil brengen. KILROY Foundation wordt gefinancierd door KILROY International A/S en andere partijen met dezelfde missie.

Lees hier meer over KILROY Foundation

Meld je hier aan voor een studentenbeurs

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?