{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Alles wat je moet weten over het Travel Festival

girl-with-view

KILROY Travel Festival... waar gaat dat over?

Wat is het KILROY Travel Festival precies? In deze FAQ proberen we al je vragen over onze evenementen tijdens het Travel Festival te beantwoorden. 

Surfer On Beach
Bekijk het volledige programma van het KILROY Travel Festival
Bekijk alle coole online reisgesprekken en meld je aan voor de seisses die je interessant vindt. Het is een geweldige mix van interne en externe sprekers die echte reisexperts zijn, en we weten zeker dat er iets voor jou bij zit! Of je meldt je gewoon voor alles aan, het kan allemaal.
KILROY Travel Festival Program 2022

Wat is het KILROY Travel Festival?

Het KILROY Travel Festival is een week van online reisgesprekken en reistips voor meer inspiratie over hoe te reizen, waar te gaan, wat te ervaren en met wie te gaan.

Je zult reizen vanuit een heel nieuw perspectief ervaren, nieuwe dingen leren en misschien zelfs een paar toekomstige reismaatjes ontmoeten!

Het festival vindt plaats op 10-14 oktober 2022 en wordt live uitgezonden via een reeks online webinars en interactieve sessies, evenals fysieke evenementen in onze lokale shops. Het bijwonen van de online sessies is geheel gratis en er is geen limiet aan het aantal sessies waarvoor je je kunt inschrijven.

Is het alleen online?

Nee. Nou, al onze sessies zijn online, behalve één. In elk van onze lokale markten (Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, IJsland, Nederland en België) organiseren we ook een fysiek evenement in de shop - maar het aantal zitplaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je je tijdig aanmeldt. Je kunt jouw lokale evenementen hier vinden.

Wanneer is het?

Het online gedeelte van het KILROY Travel Festival vindt plaats op 10-14 oktober 2022. We beginnen elke dag om 17.00 uur CEST en eindigen rond 21.00 uur. Het fysieke evenement zal donderdag of vrijdag zijn - bekijk hier je lokale programma.

Waar en hoe meld ik mij aan?

Aanmelden voor het KILROY Travel Festival is heel eenvoudig. Klik in het programma overzicht op de sessies die je wilt bijwonen en meld je aan met je naam en e-mailadres. Je ontvangt een bevestigingsmail (in het Engels) van jouw gereserveerd plekje en je ontvangt een herinnering op de dag van het evenement.

Wil je tijdens de festivalweek meer sessies bijwonen, dan herhaal je het gewoon hetzelfde proces voor elke sessie.

Hoe krijg ik toegang tot de sessie?

Zodra je je aanmeldt voor een evenement, ontvang je een e-mail met een link naar de sessie waarvoor je je hebt aangemeld. Je hebt 15 minuten voor aanvang van de sessie toegang tot de virtuele wachtkamer, maar we raden aan om een ​​paar minuten voordat de sessie live gaat al de sessie in te gaan.

De link in je e-mail brengt je rechtstreeks naar de sessie via jouw voorkeursbrowser. Je kunt de sessies ook bekijken op elk van je favoriete mobiele apparaat (mobiele telefoon, laptop, tablet).

Zijn de sessies in mijn eigen taal of in het Engels?

Alle sessies worden in het Engels gehouden, omdat we sprekers van over de hele wereld hebben! Hoewel ons team bestaat uit personen die de Scandinavische talen en Nederlands spreken, geven we er de voorkeur aan dat deelnemers in de chat in het Engels communiceren, zodat iedereen openlijk kan bijdragen en hetzelfde gesprek kan volgen. Als je niet in het Engels kunt communiceren, nodigen we je uit om ons een e-mail te sturen, zodat we een tijd kunnen afspreken om al je reisgerelateerde vragen in je eigen taal te beantwoorden!

Hoe kan ik de sessie bijwonen en bekijken?

Nadat je je hebt aangemeld voor een evenement, ontvang je een e-mail met een link naar de sessie. Je hebt 15 minuten voor aanvang van de sessie toegang tot de virtuele wachtkamer, maar we raden je aan om enkele minuten voordat de sessie begint alvast op de link te klikken.

Is het gratis?

Alle sessies zijn 100% GRATIS en je kunt zo veel of zo weinig sessies bijwonen als je wilt.

Ik heb me aangemeld voor een sessie, maar kan er niet bij zijn. Kan ik on-demand kijken?

Kan gebeuren! Alle sessies worden live opgenomen en worden de volgende dag verzonden naar degenen die zich hebben aangemeld voor het evenement. Dus zelfs als je van tevoren weet dat je er niet bij kan zijn maar wel toegang wilt hebben tot de on-demand video, dan raden we je aan om je alsnog aan te melden via de aanmeldlink. Deze pagina verandert na de sessie automatisch in de on-demand pagina voor geregistreerden.

Ik wil een sessie bijwonen, maar kan die dag niet komen. Wat zal ik doen?

In dat geval raden we je toch aan om je aan te melden voor de sessie die je wilt bijwonen en deze op een later tijdstip on-demand te bekijken. Als je voor de sessie staat ingeschreven, ontvang je een dag na de sessie een e-mail met een unieke link naar de video. 

Ik vind alle sessies leuk - kan ik me voor alle sessies tegelijk aanmelden?

Het is helaas technisch niet mogelijk om voor alle sessies tegelijk in te schrijven. We vinden het hartstikke leuk als je aan alle sessies deelneemt, maar je moet je toch echt voor elke sessie afzonderlijk registreren met je naam en e-mailadres.

Wat kan ik verwachten van het bijwonen van een sessie tijdens het Travel Festival?

Ons doel met het KILROY Travel Festival 2022 is om reisinspiratie en deskundig reisadvies te geven in de hoop dat je het een en ander kunt leren voor je volgende reisavontuur in het buitenland. Al onze sprekers hebben veel expertise binnen hun vakgebied en zijn zorgvuldig geselecteerd om je niet alleen de reguliere vakantie-informatie te geven, maar echte insidertips te en je misschienzelfs  een beetje uit te dagen over de manier waarop je normaal gesproken over reizen denkt .

Wie zijn de sprekers op het Travel Festival?

De sprekers variëren sterk, afhankelijk van de sessie die je bijwoont. Sprekers zijn zowel interne als externe experts – van reisadviseurs tot reisorganisatoren tot bloggers en klimaatambassadeurs. Je kunt meer lezen over de verschillende sprekers op de afzonderlijke sessiepagina's.

Ik heb een idee of feedback die ik wil geven, waar stuur ik het naartoe?

Als je leuke ideeën of feedback hebt die ons helpen om jouw volgende Travel Festival-ervaring te verbeteren, horen we dat uiteraard graag!
Stuur een mailtje naar [email protected]

De link werkt niet?

Onze webinars vereisen registratie voordat ze live gaan. Als jouw link niet werkt, probeer dan opnieuw te registreren voor de sessie waaraan je probeert deel te nemen. Je kunt ook proberen deel te nemen aan de sessie vanuit een andere browser en eventuele geblokte pop-ups uitschakelen. We zullen de opname van het evenement delen met iedereen die zich voor de sessie heeft aangemeld - dus als je problemen ondervindt bij het deelnemen in realtime, kun je nog steeds alle informatie bekijken achter via on-demand.

Het geluid of de video blijft achter?

Slecht geluid of videovertraging is hoogstwaarschijnlijk het gevolg van een slechte internetverbinding. Als je dit tijdens het festival ervaart, raden we aan om opnieuw te proberen verbinding te maken met een veilige wifi-punt. Als dat niet lukt kun je eventueel een andere internetverbinding proberen, eventueel via je mobiele netwerk of verbinden met je mobiele hotspot.

Wil je meer weten over je reismogelijkheden of wil je alvast jouw volgende reisavontuur plannen?

Geen probleem, we zijn er om je te helpen. Klik op onderstaande knop en boek een afspraak met een van onze reisspecialisten!

Ik wil graag meer weten!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?