{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Een wereldreis maken

Man met rugzak met uitzicht op de bergen
Man die op wereldreis is

Waarom een wereldreis maken?

Een wereldreis maken is een avontuur dat je leven op onvergetelijke manieren kan verrijken. Het gaat niet alleen om het afstrepen van exotische bestemmingen van je bucketlist, maar ook om de waardevolle ervaringen en persoonlijke groei die je onderweg zult doormaken. Een wereldreis is een investering in jezelf die je leven op vele positieve manieren kan veranderen. Dus pak je backpack, open je geest en ga op ontdekkingsreis naar de prachtige diversiteit van onze wereld!

Wil je meer weten? Lees onze wereldreizen Q&A hier!

Heb je nog extra inspiratie nodig?

Bekijk meer verhalen

WAAROM REIZEN MET KILROY

Why Kilroy Apple White 50X50
Je eigen veiligheidsnet

Kilroy bestaat al een hele tijd en dat is niet voor niets. We zijn er voor je wanneer er toch iets zou gebeuren. Al meer dan drie decennia worden we vertrouwd en erkend voor onze service en we zijn van plan dat nog enkele decennia te blijven doen.

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
De expert voor grote avonturen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het creëren van unieke reismomenten, weten we wat we doen. Gespecialiseerd in buitengewone reizen, tussenjaren, wereldreizen en dergelijke, vermijden we de standaard pakketreizen. Al onze reizen worden georganiseerd volgens "The KILROY Way", waarbij we focussen op meer meeslepende, avontuurlijke en duurzame manieren van reizen.

meetlat
Persoonlijk advies en begeleiding

Wij geloven in menselijk contact, vooral bij het plannen van jouw volgende droomreis. Onze reisspecialisten begrijpen wat jij wil en nodig hebt en hebben samen al veel plaatsen bezocht. Echte verhalen van echte reizigers helpen je het best op weg.

Hoeveel kost een wereldreis? 


Dit verschilt heel erg per wereldreis. Om een inschatting te kunnen maken van de kosten van een wereldreis is het wel handig om een idee te hebben van de route die je wilt nemen. De leefkosten verschillen namelijk enorm per bestemming en daarom kun je met eenzelfde budget bijvoorbeeld langer in Thailand verblijven dan in Japan. Zoek de gemiddelde kosten op voor accommodatie, vervoer en eten en drinken voor en land en bedenk hoe lang je ongeveer wilt blijven. Zo kan je uitrekenen hoeveel je ongeveer per bestemming verwacht kwijt te zijn. Uiteraard is het verstandig om dit ruim in te schatten, zodat je tijdens je reis niet voor verrassingen komt te staan. Misschien wil je namelijk wel langer blijven? Of extra activiteiten ondernemen. Het is zonde als je die ene gave trektocht of surfkamp aan je voorbij moet laten gaan, omdat je budget op is. Wil je geld bijverdienen tijdens je reis? Dan is het een idee om een wereldreis te combineren met een Working Holiday


 


Wat is een wereldticket en waarom heb ik het nodig?


Een wereldticket, ook wel bekend als een round-the-world (RTW) ticket, is een speciaal soort vliegticket waarmee je meerdere bestemmingen over de hele wereld kunt bezoeken met één enkel ticket. In plaats van losse enkele reizen of retourvluchten te boeken tussen individuele steden, biedt een wereldticket de mogelijkheid om meerdere bestemmingen te combineren in één reisschema, vaak tegen een voordeliger tarief dan wanneer je elk segment afzonderlijk zou boeken.


Een wereldticket is ideaal voor reizigers die van plan zijn om gedurende langere tijd meerdere landen en continenten te verkennen. Het biedt de flexibiliteit om verschillende bestemmingen te bezoeken zonder telkens afzonderlijke vluchten te hoeven boeken. Het kan een geweldige manier zijn om een reis van je dromen te maken en diverse culturen, landschappen en ervaringen te ontdekken. Bekijk voorbeelden van onze wereldtickets. 


 


Hoeveel landen/continenten kan ik bezoeken tijdens mijn wereldreis? 


Het aantal landen en continenten dat je kunt bezoeken tijdens een wereldreis hangt af van verschillende factoren, waaronder het type wereldticket dat je kiest, de route, je budget, de tijd die je hebt en natuurlijk je wensen. Houd er rekening mee dat terwijl wereldtickets je de mogelijkheid bieden om meerdere bestemmingen te bezoeken, je ook moet nadenken over de haalbaarheid van het reizen tussen al die locaties, de tijd die je op elke plek wilt doorbrengen en de algehele logistiek van je reis. Onze reisspecialisten maken graag samen met jou een route voor jouw wereldreis die past bij jou. 


Maak een afspraak met een reisspecialist

Terug naar boven

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?