{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De leukste sport en bootcamp vakanties

fitness-phi-phi-islands-thailand-women

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je fitter worden, een nieuwe sport ontdekken of uit je comfortzone stappen? Combineer jouw sportieve ambities met een verre reis en maak er een onvergetelijke ervaring van! Wij hebben de gaafste sport- en bootcampvakanties voor je verzameld. Want laten we eerlijk zijn, werken aan je gezondheid is toch een stuk leuker op een tropische bestemming?!

Crossfit in Thailand!
Train in een crossfit faciliteit van wereldklasse! Na een week hier heb je gegarandeerd nieuwe perspectieven over wat sporten betekent.
Lees hier meer over crossfit in Thailand

Meer dan alleen bootcamp in Thailand

Hoe chill klinkt het om sportief bezig te zijn in het paradijselijke Phuket, Thailand. Het maakt niet uit op welk niveau je aan het trainen bent. Een sportreis staat niet alleen in het teken van sporten, maar ook het ervaren van een nieuw land, het ontmoeten van mensen (in het fitnesskamp in Phuket kunnen maar liefst 50-100 mensen van over de hele wereld tegelijkertijd terecht!) en het verkennen van de omgeving.

Kortom, een sportreis naar Thailand is een toffe activiteit om fitter te worden en uit je comfort zone te gaan.

Träningsresor 2019 till Thailand

Australië ♥ Surfen
Zijn crossfit en krachttraining niks voor jou? Ga dan naar Australië en surf je gek om in vorm te komen!
Lees hier meer over surfen in Australië

Surfen tijdens een actieve reis in Australië

Combineer de relaxte Australische levensstijl met surfen en andere sportieve activiteiten. Op ons trainingskamp in Byron Bay verblijf je in een hele leuke stad die bruist van het leven. Naast de prachtige stranden en de geweldige golven, zijn er ook genoeg leuke bars, nachtclubs en winkels. Het is dan ook een perfecte bestemming voor degenen die in vorm willen komen, maar tegelijkertijd willen genieten van alles dat reizen naar een zonnige bestemming te bieden heeft!

Åk på en träningsresa 2019 till Australien och Byron Bay!

Kaapstad - een van de populairste bestemmingen
Er is veel te doen in Kaapstad wat betreft diversiteit aan sportactiviteiten, dus wacht niet langer. Trainen in deze te gekke stad is slechts een extraatje!
Lees hier meer over trainen in Zuid-Afrika

Adrenaline en inspanning in Zuid-Afrika

Wat dacht je van sporten in Zuid-Afrika! Geef jezelf een boost met een trainingsreis naar Kaapstad. Voor degenen die van adrenaline houden, is dit 'the place to be'. Tussen de trainingen door, probeer je de Zuid-Afrikaanse golven te bedwingen op een surfplank en hike je de Tafelberg op. Misschien waag je het zelfs om een parachutesprong te maken?

Träningsresor 2019 till Kapstaden

Portugal-surf&Yoga-beach-lapoint-cover
Yoga en surfen in Cascais
Als je liever wat dichter bij huis blijft, maar wel een sportieve reis wil maken, bekijk dan zeker de volledige reis naar Cascais, Portugal!
Lees hier alles over het yoga en surf retreat

Probeer een yoga en surf retreat in Cascais

Tijdens deze retreat kun je genieten van yoga, surfen en ontspanning op een prachtige locatie in Cascais, Portugal. De retreat biedt een combinatie van dagelijkse yoga-sessies, een surfles, en de mogelijkheid om deel te nemen aan begeleide meditatie en wandelingen. Deelnemers verblijven in The Salty Pelican, op slechts 600 meter van het strand, waar ze kunnen relaxen, genieten van heerlijke BBQ's en tapas-avonden, en nieuwe mensen ontmoeten. Inclusief zijn 7 nachten accommodatie, ontbijt, onbeperkte yogalessen, surfboardverhuur, massage, en activiteiten zoals een meditatiehike en tapasavond.

surfing-portugal-man-and-woman-playing-with-surfboards-on-beach-cover

Klaar om op trainingsreis te gaan?

Nice! Je bent een stap dichter bij het realiseren van jouw goede voornemens. Mail, bel of kom eens langs om met ons jouw actieve vakantie te plannen.

Neem contact met ons op

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?