{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


8 indrukwekkende treinreizen wereldwijd

travel-inspiration-feeling-girl-in-train-window-cover

8 indrukwekkende treinreizen wereldwijd

Er zijn veel manieren om van A naar B te reizen, maar de treinreis blijft toch wel een van de mooiste. En dan hebben we het niet over een retourtje Groningen. Treinreizen brengen je niet alleen naar je bestemming. Ze leiden je door landschappen, bergen en langs stammen die je normaal gesproken niet zou zien. Je wordt er rustig en ontspannen van en het brengt je dichterbij het land en de cultuur.

#1 Trans-Siberië Express (Rusland - China)

Je bevindt je op de langste spoorlijnen ter wereld en je zit, afhankelijk van het type reis, 7 tot 21 dagen in de trein. Dat is best lang, maar je krijgt er wel een hoop voor terug. De Trans-Siberië Express brengt je van Moskou naar Peking. Over een afstand van 7621 km reis je door Rusland, Mongolië en China. Tijdens de 7-daagse reis doe je veel verschillende indrukken op van deze drie landen.
Meer weten over reizen met de Trans-Siberië Express?

Uitzicht op de Trans-Siberië Express | KILROY


#2 Rocky Mountaineer (Canada)

Met de Rocky Mountaineer trein reis je dwars door de mooie natuur van de Rocky Mountains. Naast de trein is er geen andere vervoersmogelijkheid die je zóveel van het gebergte laat zien. Besneeuwde bergtoppen, wilde beren en weidse bossen zijn allemaal te bewonderen tijdens deze indrukwekkende treinreis.
Hulp met plannen van je reis door Canada?

#3 Indian Pacific (Australië)

Een van de mooiste treinreizen ter wereld is het traject tussen Perth en Sydney. Tijdens de treinreis is het mogelijk in Adelaide uit te stappen. Vanuit Adelaide reis je verder om vervolgens de zon onder te zien gaan in de Outback. De treinreis duurt 3 dagen en zit, naast de Blue Mountains, vol mooie bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.
Ready to go Down Under?

#4 Oriënt-Express (London - Istanbul) 

De Oriënt-Express valt toch wel onder de categorie meest exclusieve treinreizen. De Oriënt-Express werd in 1883 geïntroduceerd om van Parijs door de Alpen richting Boedapest en Boekarest te rijden. De trein rijdt tegenwoordig vanuit London richting Istanbul en stopt ook regelmatig in andere steden. Het is niet alleen een hele romantische reis, maar ook een reis die je terug neemt in de tijd. De cabines zijn zo ingericht dat je het gevoel krijgt of je terug bent in de jaren 30.
Wij vertellen je graag meer!

#5 Machu Picchu trein (Peru)

Voor diegenen die de Inca Trail liever niet lopen, is er altijd nog een trein die je naar het indrukwekkende Machu Picchu brengt. Deze eeuwenoude Inca-stad is het hoogtepunt van veel backpackers tijdens hun reis door Peru.
Meer weten? Vraag het ons!

Uitzicht over Machu Picchu in Peru | KILROY

#6 Bullet Train (Japan)

Een makkelijke manier om door Japan te reizen is per hogesnelheidstrein. Tijdens de treinreis ontdek je de rijke cultuur van dit mooie land. Via de Bullet Train ervaar je de hoogtepunten die de grote steden Osaka, Kyoto en Tokio te bieden heeft. Het uitzicht vanuit de trein is verbazingwekkend mooi.
Krijg persoonlijk reisadvies

#7 Bernina Express (Zwitserland)

De Bernina Express rijdt van Chur (Zwitserland) naar Tirano (Italië). Het spoorlijn is ruim 100 jaar oud en 122 kilometer lang. Tijdens de reis door de hoge gebergten ga je veel mooie panoramische uitzichten zien. De trein brengt je langs historische burchten, de schitterende Morteratschgletsjer en mooie bergbeekjes. Het traject is zelfs sinds 2008 opgenomen in de UNESCO Werelderfgoedlijst.
Wij helpen je met plannen!

#8 Himalaya Express (Beijing - Lhasa)

Dit is een indrukwekkende treinreis over het ''dak'' van de wereld. Op een bepaald punt, de Tangula pass, zit je maar liefst 5000 meter boven zeeniveau. Dat maakt deze treinreis de hoogste in z'n soort ter wereld. Vanwege de hoogte is de trein voorzien van zuurstoftoevoer. Ook is er op elke passagierstrein een dokter aanwezig. Tijdens de reis kijk je je ogen uit naar de torenhoge pieken van het Himalayagebergte.
Samen plannen we jouw reis!

Himalaya in Nepal | Reizen met KILROY

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?