{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Stomende geisers bij Rotorua | KILROY
Stomende geisers van dichtbij bij Rotorua | KILROY

Reizen naar Rotorua

Rotorua ligt in het midden van het Noordereiland. De stad Rotorua is gebouwd in een gebied met veel geothermische activiteit. Dit zorgt voor prachtige plaatjes van natuur en cultuur, maar zorgt ook voor een ontzettende stank van rotte eieren. Rotorua ligt op drie uur rijden van Auckland en is een perfecte bestemming om een paar dagen te verblijven. De geur die steeds sterker wordt is een goede indicatie dat je in Rotorua bent belandt. De zwavelgeur went na een tijdje en je zult zien dat zwavel veel voordelen heeft, zo kan je bijvoorbeeld naar een spa in Rotorua gaan, een verwennerij voor de huid.

Kom langs en plan je reis

 

Vulkanische activiteit

Relax in een van de thermale baden of neem een modderbad in een van de vele spa's in Rotorua. Rotorua heeft daarnaast enorme geisers: de Pohutugeiser is in Whakarewarewa en de Lady Knoxgeiser in Wai-O-Tapu. Ook zijn er modderbronnen waar het permanent borrelt, bijvoorbeeld in het stadspark van Rotorua. Er staan niet voor niets hekken om de modderbronnen en geisers, het water is gloeiend heet!

 

Maori cultuur in Rotorua

Een derde van de bevolking in Rotorua is Maori. Rotorua is dus de plek bij uitstek om de bijzondere Maori cultuur te ontdekken. Ga 500 jaar terug in de tijd in het dorpje Whakarewarewa en bezoek de Maori shows en het museum. In Whakarewarewa vind je ook de grootste geiser van Nieuw-Zeeland: de Pohutugeiser.

 

Schapen, schapen, schapen!

De mythe dat er per inwoner 20 schapen in Nieuw-Zeeland wonen is al lang niet meer waar, maar met 7 schapen per inwoner blijft Nieuw-Zeeland een schapenland. Wil je hier meer over weten? Breng dan een bezoekje aan de "Agrodome".

Onze reisadviseurs vertellen je graag meer over reizen naar Rotorua.

Stuur een mail

Activiteiten

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?