{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Europa

europe-train-station-budapest-hungary-cover
europe-girl-porto-portugal-sidebar

Backpacken in Europa

Europa is ideaal om voor het eerst te gaan backpacken. Europa heeft vele gezichten en het rondreizen is makkelijk. In de meeste landen kan je je verstaanbaar maken in het Engels en mocht het rondreizen met een rugzak je toch niet bevallen dan ben je zo weer thuis! In een korte tijd is het mogelijk vele verschillende culturen, landen, steden en natuurlandschappen te ervaren. Bovendien is Europa een populaire bestemming voor Australiërs, Amerikanen en Nieuw-Zeelanders, mocht je je toch nog even aan de andere kant van de grote oceaan willen wanen. Ontdek de mooiste plekken van Europa!

Hulp nodig? Kom langs

Veel mensen denken bij een lange reis aan een rondreis aan de andere kant van de wereld en vergeten wat ons eigen continent te bieden heeft. Europa heeft ongelofelijk veel culturele plekken, bezienswaardigheden en prachtige steden. Mensen van over de hele wereld komen naar Europa, juist omdat het zo mooi is. Bovendien is het vaak makkelijk en goedkoop reizen. Voor Europese backpackers is het perfect voor een korte reis, een stedentrip, voor een (eerste) langere reis of treinreizen.

Beste reistijd Europa

Houd je van mooi weer dan is de beste reistijd door Europa vanzelfsprekend in de zomer. In de maanden mei tot september heb je beste kans op mooi weer, maar dit is dan ook voor meeste locaties het hoogseizoen. De weersomstandigheden kunnen sterk verschillen per land en regio. Bekijk jouw reisbestemming voor de beste reistijd. Je kunt ook een kijkje nemen in onze reiskalender!

Meer weten? Mail ons

Alle activiteiten

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?