{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Sapa | trekking in Sapa
Reizen naar Sapa | trekking in Sapa

Reizen naar Sapa

Sapa is de plek waar je moet zijn voor een meerdaagse trekking door rijstvelden met prachtige uitzichten, je komt al snel langs kleine bergdorpjes waar de locals met de dagelijkse gang van zaken bezig zijn. Zorg dat jouw conditie op peil is!

Wil je meer weten over een reis naar Sapa?

Kom eens langs

 

Sapa trekking

Pak de nachttrein richting Lao Cai om vanaf daar de trekking door Sapa te beginnen. Boek deze trein een paar dagen voordat je de trekking in Sapa gaat doen. Wil je lekker slapen? Kies dan voor de soft sleeper. Sapa ligt in het noorden van Vietnam op een hoogte van zo’n 1600 meter. De natuur in Sapa is opvallend groen en bestaat voornamelijk uit grote rijstvelden. De koelere temperaturen maken een trekking door Sapa en omgeving aangenaam. Een hike mag zeker niet ontbreken tijdens je reis naar Sapa.

 

Bezienswaardigheden Sapa

Naast het landschap leer je tijdens een trekking in Sapa ook de cultuur kennen. In het kleine dorpje Sapa wonen verschillende minderheidsgroeperingen, zoals de Hmong, Dao en Tay, die hier vroeger naartoe zijn getrokken. Deze groepen leven hier volgens hun oude gewoontes waardoor je de echte cultuur van deze omgeving leert kennen.

 

Wat te doen in Sapa

Naast het maken van mooie trektochten, kan je in Sapa er ook goed op uit trekken met de scooter. Bezoek Sapa Town en de nabijgelegen watervallen Thac Bac en Thac Tinh Bac.

 

Beste reistijd Sapa

Sapa heeft de kenmerken van een tropisch savanne klimaat en een warm Chinaklimaat. De regenperiode in het noorden van Vietnam loopt van maart tot en met september. En in het zuiden van mei tot en met oktober. De beste reistijd is daarom van december tot en met februari. Houd er rekening mee dat de hoge luchtvochtigheid in combinatie met de hoge temperaturen buiten deze reisperiode het in Sapa bloedheet kunnen maken. Wil je meer weten over de beste reistijd per maand, bekijk dan onze reiskalender!

Onze reisadviseurs vertellen je graag alles over een reis naar Sapa. Ben jij enthousiast geworden over deze bijzondere bestemming?

Stuur een mail

Activiteiten

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?