{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reizen naar Koh Tao | duiken en sorkelen in Thailand
Reizen naar Koh Tao | duiken en snorkelen in Koh Tao

Reizen naar Koh Tao | Het duikwalhalla van Azië

Koh Tao is een klein eilandje met een relaxte sfeer. Geniet van de parelwitte stranden, de kristalheldere wateren en indrukwekkende rotsformaties. Bekijk de zonsondergang vanaf Sairee Beach onder het genot van een cocktail, verken het eiland per scooter, beklim de rotsen of ga snorkelen. Reis naar Koh Tao en wordt verrast door de tropische schoonheid en rust. Of doe juist hetgeen waar het eiland bekend om staat: haal jouw duikbrevet! 

Wil jij meer informatie over reizen naar Koh Tao?

Kom eens langs

 

Duiken op Koh Tao

Op het eiland kan je fantastisch duiken. Nergens in Azië worden er meer duikbrevetten gehaald dan in Koh Tao. Dat betekent ook dat er veel duikscholen zijn van mindere kwaliteit. Wij werken daarom met de beste duikscholen van Koh Tao samen om jou een onvergetelijke duikervaring te bezorgen. Zo vind je de beste duikschool die past bij jouw wensen en kan je zonder zorgen leren duiken. De duiklocaties bij Koh Tao staan bekend om het heldere, rustige en warme water. Dit is prettig als je een beginner bent. Ontdek hier voor de eerste keer de onderwaterwereld, het is bijna alsof je je op een ander planeet bevindt. Mocht duiken niks voor jou zijn? Dan kun je altijd nog gaan snorkelen.

 

Snorkelen op Koh Tao

Wil je niet duiken, maar wel een kijkje onderwater nemen? Er zijn veel baaitjes en duiklocaties waar je ook goed kunt snorkelen! Ontdek de volgende plekken wanneer je met jouw vinnen en duikbril op pad gaat: Ao Tanote, Aow Leuk, Leam Thian Bay, Hin Wong Bay, Mango Bay, Koh Nang Yuan of Shark Island. Een kijkje in de onderwaterwereld mag niet ontbreken tijdens jouw reis naar Koh Tao.

 

Wat te doen op Koh Tao

Reis je naar Koh Toa dan mogen Sairee Beach en Sairee Village niet gemist worden. Je kunt elke dag een prachtige zonsondergang zien vanuit de relaxte stoelen van de strandtentjes. Er zijn ontzettend veel restaurantjes waar je authentiek Thais kunt eten, maar ook pizza's of hamburgers kunt bestellen. Het nachtleven in Sairee bruist - er is elke avond wel iets te beleven!

 

Bezienswaardigheden op Koh Tao

Er zijn ook andere leuke dorpjes, zoals Chalok Ban Khao. Hier heb je een baai met allerlei leuke restaurantjes en een ontspannen sfeer. Koh Tao heeft prachtige rotsformaties die je kunt beklimmen. Je kunt ook jouw scooter een dagje verruilen voor een kajak en het eiland vanaf de zee verkennen. 

 

Beste reistijd Koh Tao

Door de ondiepe koraalriffen is duiken op Koh Tao zeer geschikt voor beginnende duikers en snorkellaars. Koh Tao betekent 'Schildpaddeneiland' en natuurlijk niet zonder reden. Het hele jaar zijn hier schildpadden zoals de groene schildpad en de karetschildpad te bewonderen. In de maanden augustus tot en met oktober komen er hier ook stierenhaaien, dolfijnen, adelaarsroggen, dwergvinvissen en grienden voor. Duik je in mei en juni dan is de kans groot dat je parende zwartpuntrifhaaien ziet. Wil je meer weten over de beste reistijd per maand, bekijk dan onze reiskalender!

Een reis naar Koh Tao maakt je rondreis door Thailand compleet. Onze travel specialists helpen je graag met al je vragen over reizen naar het eiland en duiken of snorkelen op Koh Tao.

Stuur een mail

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?