{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Spanje

Surfen in Spanje | KILROY
Surfen in Spanje | KILROY

Leer surfen in Spanje

Leren surfen is gevaarlijk: voor je het weet wil je niets anders meer! Surf is niet alleen een sport, het is een levensstijl en een cultuur. Wij bieden de tofste surfkampen aan in Europa in Spanje! Je leert niet alleen surfen, maar ook hoe het leven als surfdude of surfchick eruit ziet. 

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Surfvakantie in Spanje

Je hoeft niet de hele wereld over te reizen om goede surfplekken te vinden. Je kunt hier in Europa gemakkelijk golven pakken! We werken samen met een geweldige surfkamp in Fuerteventura, waar ervaren instructeurs je de kunst van het surfen bijbrengen, terwijl je tegelijkertijd deel uitmaakt van een sociale gemeenschap en leuke momenten beleeft in het surfkamp, vol met jonge mensen uit heel Europa. 

Fuerteventura behoort tot de zeven eilanden van de Canarische Eilanden Archipel en staat bekend als het Hawaii van Europa. Op Fuerteventura kun je het hele jaar door surfen, met een gemiddelde temperatuur van 25 graden en het water dat nooit kouder wordt dan 19 graden. 

Het surfkamp bevindt zich in het surfdorp Corralejo, gelegen in het noorden van het eiland, met prachtig uitzicht op het naburige eiland Lanzarote. Het surfkamp ligt ongeveer 500 meter verwijderd van het strand en op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum. Voor jouw surflessen word je meegenomen naar verschillende surfspots langs de Noordkust van het eiland, afhankelijk van jouw vaardigheden en de golfcondities. Er zijn diverse strand- en rifbreuken, dus we vinden altijd de beste golven voor jou. Dit is het grote voordeel van surfen op een eiland in vergelijking met het vasteland, aangezien er altijd een plek is waar je naartoe kunt rijden om goede golven te vinden.

 

Surfen in Spanje voor beginners

Gelukkig hoef je niet naar de andere kant van de wereld te reizen om te leren surfen. Leer surfen in één van de vele surfkampen in Spanje of verbeter je surf skills om nog beter de golven te berijden.

Je wordt in de watten gelegd op het surfkamp in Spanje. Dat betekent niet dat je niet hard hoeft te werken, want je krijgt elke dag surfles en je leert surfen bij een lokale surfschool - begin met theorie, oefeningen op het droge en pak daarna golven voor beginners. Als je al goed bent in surfen, dan stroom je in op je eigen niveau! 

Ga op surfkamp in Spanje en ontdek de beste spots samen met andere (beginnende) surfliefhebbers en de beste lokale surfinstructeurs.

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen in Spanje met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle surfcamps in Spanje

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?