{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Dagtours

Straat in Japan | Dagtours | KILROY
Reizigers doen aan canyoning in de bergen | Actieve dagtours op reis | KILROY

Wil jij toffe activiteiten doen tijdens jouw reis?

Als je wat vrije tijd hebt op je reis, zijn er altijd een aantal coole dagtours waar je aan kunt deelnemen. Deze dagtours variëren in duur, van een aantal uur tot een volledige dag. Op alle tours staat een toffe activiteit centraal! Het kan van alles zijn, van wandeltochten, ballonvaren, paragliding, het volgen van een kookles, ziplining tot stand-up paddling. Dus kies wat je leuk vindt!

Ga een dagje niet zonnebaden op het strand en ga samen met andere reizigers op een dagtour vol onvergetelijke ervaringen. Voor iedereen is er een tour die bij zijn of haar wensen past, ook voor jou!

Kom langs en bespreek je plannen

 

Wat kan je verwachten van onze dagtochten?

Ten eerste kun je altijd verwachten dat de tour goed wordt geregeld. We werken samen met de coolste Engelstalige partners en zij zullen ervoor zorgen dat je een te gek avontuur beleeft, ongeacht welke dagtour je kiest. Of het nu gaat om wandeltochten, culturele dagtochten of juist actieve dagtochten, je zult er zeker van zijn dat je de dag de moeite waard zult vinden. Aangezien sommige van deze dagtochten actief zijn, hoef je niet bang zijn om af en toe te zweten - dat is de bedoeling. You'll love it!

Mail ons voor meer informatie!

Waarom KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?