{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Volkswagen Golf 1 | Balkan Campers

Rijd met de Volkswagen Golf 1 camper door de bergen in Balkan | Camperverhuur Balkan | KILROY
VANAF* EUR 48
Bekijk de volledige prijslijst onder 'Huurprijs'. NB je betaalt standaard een vast bedrag van 30 EUR aan schoonmaakkosten. Minimale huurperiode van 4 dagen.
Wat is er inbegrepen?
Volkswagen Golf 1 camper in het bos in Balkan | Camperverhuur Balkan | KILROY

De "Vučko" camper is gebaseerd op het legendarische Golf 1 model. Deze camper is zeer budgetvriendelijk, heeft een dieselmotor en je zal zalig kunnen wegdromen in de daktent. Minimale huurperiode van 4 dagen.

Hulp nodig? Kom eens langs

Deze compacte retro camper is het meest geschikt voor 2 personen, hoewel er 4 zitplaatsen zijn. De camper heeft de naam"Vučko" te danken aan de mascotte van de Olympische spelen in 1984 in Sarajevo. Als je de Balkan graag wil ontdekken als stelletje of met vrienden met een beperkt budget, kan dit een ideale keuze zijn.

Slaap op het dak!

Deze Vučko camper heeft twee slaapplaatsen in de ruime daktent. Toch is het ook mogelijk om een extra tent op te zetten voor de 2 extra passagiers - vergeet niet dat je deze extra tent en eventuele extra kampeerbenodigdheden zelf moet huren. 

Wanneer je met 4 personen wil roadtrippen met deze Golf 1 is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de opslagruimte beperkt is, dus je neem reistassen mee die je makkelijk kan opbergen. 

Rijdbeperkingen

Met de Balkan Camper ga je op een retro en old school style reizen, maar ook met een betrouwbare camper. Per dag mag je 200 km rijden op secundaire wegen. Dit is ongeveer 4-6 uur rijden, dus je zal je niet te moe voelen van de roadtrip. 

Met de camper is het alleen toegestaan om te rijden op secundaire wegen, omdat de Volkswagen Golf 1 niet bedoeld is om snel te rijden op de snelwegen. Je zal veel meer genieten van je roadtrip als je het rustig aan doet en alleen op de weg rijdt. Op deze manier heb je de tijd om van de landschappen te genieten en locals te ontmoeten tijdens de pauzes.

Wanneer je een camper wil met een onbeperkte aantal kilometers, kies dan voor de Touran "Tara". Deze camper is sneller en uitgerust met een tolvignet, wat betekent dat je ook onbeperkt op de snelwegen kan rijden.

Plant een boom tijdens jouw roadtrip

Wanneer je een Balkan Camper boekt bij KILROY kan je ervoor kiezen om je CO2-voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan de wederopbouw van de Sloveense bossen na grote natuurrampen. In 2014 werd namelijk bijna 50% van de Sloveense bossen vernield door een sterke ijsstorm en in 2017 opnieuw verwoest door een orkaan.

Als je ervoor kiest om je CO2 voetafdruk te verkleinen, krijg je een klein boompje mee bij het ophalen van jouw camper in Slovenië. Dit boompje plant je tijdens de 3 eerste dagen van jouw roadtrip. Je krijgt instructies over hoe en waar je dit het beste kan doen. Het is een belangrijk initiatief, aangezien je als reiziger een CO2-uitstoot genereert wanneer je reist door de Balkan, maar ook wanneer je een retro camper huurt.

Boeken? Stuur ons een bericht

Retro Volkswagen Golf 1 | hoe werkt het?

De campers zijn gecontroleerd in de Balkan Campers garage en zijn in goede conditie. Als er toch een klein defect zou opduiken, heb je 24/7 internationale pechservice (inbegrepen in de huurprijs) en professionals zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen. Maak je vooral geen zorgen, de camper heeft een retro look, maar rijdt geweldig! 

Roadtrippen en kamperen in de Balkan

De natuur in de Balkan is prachtig en wild. De cultuur is rijk en de mensen hebben een groot hart. Dit is de reden waarom de Balkan en de Adriatische regio een perfecte plek zijn voor een roadtrip met een retro camper. Veilig en vooral bijzonder.

In de Balkan regio mag je niet zo maar overnachten of parkeren in een een park of op een willekeurige plek. Toch zijn er veel alternatieven en sommige plekken om te overnachten zijn gratis of redelijk goedkoop.

Hier vind je goede overnachtingsplekken en campings in de Balkan:

Veel roadtrippers gebruiken de app "Park4Night", deze kan je downloaden op je smartphone. Verder zal je soms kunnen overnachten in de tuin of op het terrein van een restaurant, boerderij of ecotoerisme sites. Dit kan bijvoorbeeld doen wanneer je een maaltijd of lokale producten op deze plekken koopt. 

Wanneer je een roadtrip maakt in het hoogseizoen (jul-aug), kan je populaire campings het beste van tevoren boeken. Tijdens het laagseizoen kan je gewoon op zoek gaan naar campings tijdens je roadtrip.

Belangrijke informatie over het hoogseizoen in de Balkan

Het hoogseizoen voor campers in de Balkan loopt van mei t/m september. De regel geldt meestal hoe eerder je boekt, hoe voordeliger. Zodra de beschikbaarheid minder wordt, worden de campers duurder. Wacht dus niet te lang met boeken. Jouw volgende reisavontuur wacht op je!

Meer weten? Mail ons

Meer informatie

Verhuurlocaties in Slovenië en buurlanden

Verhuurlocaties van de Balkan campers | Camperverhuur Balkan | Camperverhuur Slovenië | KILROY

Inbegrepen

 • 200 kilometer per dag
 • Verzekering (upgrade tegen betaling)
 • 24/7 Check-in
 • 24/7 pechservice
 • Vignet (verplichte tol voor snelwegen)
 • Green card (verplicht internationaal certificaat voor motorrijtuigenverzekering)
 • Kampeertafel
 • Kampeerstoelen
 • Kampeerkabel
 • Keukengerei
 • Potten en pannen
 • Glazen en bestek 
 • Kaarten
 • Schoonmaakgerei
 • Roadtrip gids
 • Handdoeken
 • Hangmat
 • BBQ
 • Welkomstpakket met kaartspel, frisbee, badminton racket, six pack bier en een verrassing

Details

 • Zitplaatsen voor 4 personen (het best geschikt voor 2)
 • Slaapplaats voor 2 personen (tent op het dak)
 • Basic 1980's stereo
 • Veiligheidsgordels
 • Geen stuurbekrachtiging
 • Geen airconditioning (open gewoon de ramen)
 • Geen parkeersensoren (gebruik de spiegels)
 • Geen getinte ramen
 • Dakdrager met tent
 • Langzaam rijden - niet rijden op de snelweg!

Rijden en slapen

De Volkswagen Golf 1 camper is gemakkelijk te besturen. Hij heeft een handgeschakelde versnellingsbak en een dieselmotor.

Het compacte formaat maakt de camper geschikt voor 2 reizigers, maar tijdens het rijden kan je met vier personen in de camper zitten.

Het bed bevindt zich op het dak van de camper in een pop-up tent, voorzien van een ladder. Wanneer je reist met 4 personen, zorg je ervoor dat je een tent meeneemt voor de 2 overige passagiers, die kun je ook bij ons huren indien dat handiger is.

De kofferruimte is beperkt aangezien zich hier ook een ijskast, gasfornuis, keukengerei, potten en pannen, bestek en een kampeertafel bevindt.

Vergeet niet om zo weinig mogelijk mee te nemen en dat te doen in een backpack of zachte tas, deze kan je veel gemakkelijker in de camper opbergen dan harde koffers (met wieltjes).

Keuken

Keukenuitrusting:

* IJskast - 12V en 220 V
* Gasfornuis
* Keukengerei
* Potten en pannen
* USB-oplader

Verhuurlocaties en one-way mogelijkheden

De beste optie om de camper op te halen en in te leveren is Tržič, 45 km ten noordwesten van Ljubljana, niet ver van de Oostenrijkse grens.

Als je aankomt in Ljubljana, is er een gratis privétransfer naar het verhuurbedrijf in Tržič. Vanaf het busstation duurt de rit ongeveer 40 minuten en van de luchthaven duurt het ongeveer 20 minuten.

Het is ook mogelijk om de camper op te halen bij het busstation of op de luchthaven in Ljubljana.

Wanneer je aankomt in Trieste (Italië) of Zagreb (Kroatië), is er een privé transferservice naar de verhuurlocatie in Tržič voor een toeslag van EUR 120.

Het is mogelijk om je camper op te halen of in te leveren in Kroatië, Italië of Oostenrijk. Wanneer je hiervoor kiest, betaal je een toeslag afhankelijk van de bestemming. De zogenaamde one-way fee is als volgt:

Zagreb, Kroatië: EUR 120
Pula, Kroatië: EUR 100
Split, Kroatië: EUR 250
Dubrovnik, Kroatië: EUR 400
Trieste, Italië: EUR 120
Venetië, Italië: EUR 200
Klagenfurt, Oostenrijk: EUR 60
Graz, Oostenrijk: EUR 90

Leeftijd

De minimumleeftijd om deze camper te huren is 18 jaar en je moet in ieder geval 2 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs. Bestuurders die hun rijbewijs nog geen 2 jaar hebben kunnen de camper alleen huren in combinatie met een uitgebreide verzekering.

Extra's

Je hebt de mogelijkheid om tegen betaling deze extra items te huren:

* No worries verzekering (€ 19,50 per dag)
* Retro fiets (€ 7 per dag)
* Beddengoed (€ 15 per persoon)
* GPS-navigatiesysteem (€ 30)
* Elektrische verwarming (€ 15)
* Tent (€ 30)
* Draagbaar chemisch toilet (€ 50)
* Buitenzonnewering (€ 50)
* Fietsenrek (€ 50)
* Daktent (€70)
* Draagbare verwarming op gas (€ 50)
* Zonnedouche (€ 10)
* Kluisje (€ 10)

Internationaal rijbewijs en verzekeringen

Als je een camper huurt in de Balkan raden we je aan een internationaal rijbewijs aan te schaffen. Deze kan je gemakkelijk aanvragen bij de ANWB.

Een verzekering is inbegrepen met 24/7 pechservice, verzekering voor de bestuurders en passagiers, verzekering voor schade aan andere voertuigen en schade aan de camper veroorzaakt door anderen.

Wij raden aan de 'No Worries' verzekering af te sluiten voor de prijs van €19,50 per dag. Deze verzekering bevat de basisverzekering met een verzekering voor schade aan de camper veroorzaakt door jezelf, door natuurrampen en wanneer de camper gestolen wordt (verlies van eigen spullen zijn niet verzekerd, enkel de camper).

Schade aan de camper in geval van eigen verantwoordelijkheid tot 300 EUR (eigen risico) of in geval van een 'No worries' verzekering tot 100 EUR, wordt door geen enkele verzekering gedekt.

Indien je nog niet langer dan 2 jaar je rijbewijs hebt is het verplicht een 'No worries plus' verzekering af te sluiten. De voorwaarden zijn hetzelfde als de 'No Worries' verzekering, maar je borg bedraagt 300 EUR i.p.v. 100 EUR.

In geval van onrechtmatig gebruik van de camper, dekt de verzekering geen schade aan andere voertuigen.

Huurprijs van de Vučko Golf 1 camper

De huurprijs van de Vučko Golf 1 camper varieert per seizoen. De laagste prijzen gelden tijdens het laagseizoen (dec/jan/feb/mrt). De duurste periode om deze camper te huren is tijdens het hoogseizoen (jul/aug).

01 jan - 26 apr: EUR 48 per dag
27 apr - 03 mei: EUR 58 per dag
04 mei - 31 mei: EUR 52 per dag
01 jun - 14 jul: EUR 58 per dag
15 jul - 31 jul: EUR 62 per dag
01 aug - 15 aug: EUR 72 per dag
16 aug - 30 sep: EUR 58 per dag
01 okt - 30 nov: EUR 52 per dag
01 dec - 31 dec: EUR 48 per dag

Het is belangrijk om je camper van tevoren te boeken om zeker te zijn van dit specifieke model. Bij elke boeking wordt een vast bedrag van 30 EUR aan schoonmaakkosten in rekening gebracht. De minimumperiode om deze camper te huren is 4 dagen. Een KILROY pakket van 76 EUR met handdoeken, een barbeque, hangmat, campingstoelen en spelpakket is verplicht bij de boeking.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?