{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Campers & Camperhuur Europa

Berglandschap in Slovenië | Camperhuur Europa | KILROY
Huizen aan de kustlijn in Dubrovnik, Kroatië | Camperhuur Europa | KILROY

Campers in de Balkan

In de Balkan kan je vele toffe muziekfestivals bezoeken, vrijwel overal parkeren waar je wil, je rugzak pakken en prachtige wandeltochten maken, verborgen stranden ontdekken - en wanneer je dit doet is een camper perfect om in te slapen en koken.

In feite, er is geen andere manier van reizen die je zoveel vrijheid geeft en je de kans biedt om op slechts een steenworp afstand van de Adriatische Zee of de groene Alpine valleien te slapen.

Bovendien kan je er vanuit gaan dat je overal waar je maar rijdt in de Balkan minder betaalt. Compacte campers zijn niet alleen zuinig in brandstofverbruik, maar zijn ook een voordeligere optie wanneer het aankomt op prijzen voor de veerboot en de tolwegen (in vergelijking met grotere kampeerauto's). De campers zijn ook geschikt voor steilere, onverharde en ruigere wegen.

Met een camper rijd je weg van het massatoerisme, dichter naar de natuur, chill je waar je maar wilt en beleef je echte avonturen.

Hulp nodig? Kom eens langs 

Campers huren in Slovenië en Kroatië

Een camper is in grootte vergelijkbaar met een minibus en bestuur je hetzelfde als een gewone auto. Het is gemakkelijk om mee over weg te gaan dankzij de compacte afmetingen. De meeste campers hebben slaapplekken voor 2 personen in het voertuig, maar sommige modellen zijn uitgerust met bedden voor 4 personen en/of zijn voorzien van een daktent, of een combinatie. De keukenvoorzieningen zijn gelimiteerd tot een standaard kitchenette, in sommige gevallen in de achterbak van de camper. Alle campers zijn voorzien van een compacte elektrische cooler. Je hebt geen speciaal rijbewijs nodig om onze campers te huren. Alle modellen zijn compact en eenvoudig te besturen. De grotere modellen hebben een bestuurderscabine, leefruimte, slaapgedeelte, volledig uitgeruste keuken, badkamer, opbergruimte en meer.

Belangrijke informatie over het hoogseizoen in de Balkan

Het hoogseizoen voor campers in de Balkan loopt van mei t/m september. De regel geldt meestal hoe eerder je boekt, hoe voordeliger. Zodra de beschikbaarheid minder wordt, worden de campers duurder. Wacht dus niet te lang met boeken. Jouw volgende reisavontuur wacht op je!

Stuur een bericht

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nou bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Je kunt natuurlijk ook een video- of belafspraak met ons inplannen!

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je afspraakverzoek. Wij sturen je een bevestigingsmail wanneer deze afspraak daadwerkelijk is ingepland. 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Mail ons

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?