{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Zeilen in Ecuador & de Galapagos

Zeilboten tussen eilanden | Zeilen in Ecuador & Galapagos | KILROY
Zeilboot voor de kust | Zeilen in Ecuador & Galapagos | KILROY

Zeilen in Ecuador & de Galapagos

Maak jouw droom werkelijkheid! Spring aan boord van een zeilboot in Ecuador en zeil rond de Galapagoseilanden. De Galapagos staan op de bucketlist van veel avonturiers en we kunnen je garanderen dat je niet teleurgesteld zult zijn. Ervaar een aantal van 's werelds meest bijzondere natuurgebieden op de eilanden die tussen 1 en 3 miljoen jaar oud zijn! Spot reuzenschildpadden, zeeleeuwen, zeeleguanen, flamingo's, walvishaaien, hamerhaaien en de pinguïns van de Galapagos en beleef een onvergetelijke reis.

Kom langs en wij vertellen je meer over de opties!

Er zijn verschillende soorten zeiltochten die je kunt maken in Ecuador en de Galapagos. Hieronder vind je een overzicht van alle zeiltrips. Heb je vragen over het boeken van jouw droomreis en wil je in contact komen onze reisspecialisten? Stuur een berichtje, kom langs of geef ons een belletje. Wij beantwoorden maar al te graag je vragen over zeilen rond Ecuador en de Galapagos Eilanden. Wij zijn er zelf geweest en geven je het beste reisadvies. We kunnen je ook helpen met het vinden van voordelige vliegtickets.

Vragen? Mail ons!

Waarom zeilen in Ecuador met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Zeilen in Ecuador

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?