{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Catamaran op het water | Zeilen in Cuba | KILROY
Close-up van zeilboot | Zeilen in Cuba | KILROY

Zeilen in Cuba

Ben jij dol op zeilen? Of heb je het nooit geprobeerd, maar denk je dat Cuba de juiste plek is om voor het eerst op een zeilboot te stappen? Begin jouw zeiltocht vanaf de haven van Havana en ervaar Cuba vanaf zee. Per boot is er ruimte voor ongeveer 14 zeilers plus een reisleider, een schipper en een chefkok om ervoor te zorgen dat je heerlijke lokale producten voorgeschoteld krijgt. Maak je klaar voor een zeilervaring van wereldklasse.

Meer info? Kom langs

Lees hier meer over de zeiltochten in Cuba en neem contact met ons op als je vragen hebt of hulp kunt gebruiken bij het boeken van jouw zeilavontuur. Wij kunnen je ook helpen met het vinden van de goedkoopste vluchten naar Cuba.

Vragen? Mail ons!

 

Waarom zeilen in Cuba met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Rondreizen op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Zeilen in Cuba

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?