{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Zeilen in Thailand

Rotsen in de zee vanaf een zeilboot | Zeilen in Thailand | KILROY
Zeilboot van bovenaf met reizigers | Zeilen in Thailand | KILROY

Zeilen in Thailand

Houd je van zeilen en droom je ervan om naar Thailand te reizen, dan is dit de ultieme rondreis voor jou. Er staat jou een werkelijk unieke ervaring te wachten aan boord van een boot in Thailand. Voel een warme bries op je gezicht en geniet van het geluid van de opspattende golven. Je vaart samen met andere avontuurlijke reizigers naar de unieke en prachtige eilanden van Thailand.

Meer info? Kom langs

Wat is inbegrepen bij zeiltochten in Thailand?

Aan boord heb je een kapitein en meestal ook een schipper en kok. Accommodatie en de meeste maaltijden zijn inbegrepen in de prijzen. Je ervaart het land zowel aan de wal als op zee en verblijft in kleine hutten op de boot. Je kunt er zeker van zijn dat je onderweg veel zult beleven en de lokale bevolking zal ontmoet. Tijdens de zeiltocht zul je ook plaatsen aandoen die verborgen blijven voor de meeste reizigers. Maak je klaar om te eilandhoppen en te zeilen langs de kust van Thailand.

Vragen? Mail ons!

Waarom zeilen in Thailand met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Zeilen in Thailand

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?