{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Zeilen in Cambodja

Boot op de Mekong rivier | Zeilen in Cambodja | KILROY
Twee regenbogen boven groen heuvelachtig landschap | Zeilen in Cambodja | KILROY

Zeilen in Cambodja

Droom je ervan om tijdens jouw volgende reis over de Mekong rivier in Cambodja te zeilen? Wij helpen je graag op weg! Een zeiltocht in Cambodja is een activiteit die je zeker niet wilt overslaan. Houd je van zeilen en leven op een boot en alles wat hiermee gepaard gaat, dan is een zeiltocht op de Mekong rivier echt iets voor jou.

Meer info? Kom langs

Wat is inbegrepen op een zeiltocht op de Mekong rivier?

Accommodatie aan boord van de boot en de meeste maaltijden zijn inbegrepen op jouw zeiltocht op de Mekong rivier. Daarnaast zijn er natuurlijk een kapitein en gids aanwezig op de rondreis. Sommige activiteiten en uitjes onderweg zijn inbegrepen in de prijs en andere zijn optioneel. Er is voldoende gelegenheid om de lokale bevolking te ontmoeten terwijl de reis je langs de rivier dieper landinwaarts voert.

Vragen? Mail ons!

Waarom zeilen in Cambodja met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Rondreizen op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Zeilen in Cambodja

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?