{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rondreizen in Europa

Rondreizen in Europa en de Balkan

Maak een rondreis door Europa en de Balkan

Je hoeft niet altijd ver te gaan om een mooie reis te maken. Europa kent een aantal geweldige bestemmingen om rond te reizen. Ben je op zoek naar echt coole rondreizen voor jonge backpackers en is het jouw grootste droom om de wereld te ontdekken? Dan vind je hier een aantal van de meest populaire op maat gemaakte reizen in onontdekte delen van Europa.

Rondreizen in Europa

Deze rondreizen zijn een combinatie van avontuurlijke trips of tours waarbij je samen met een kleine groep internationale reizigers samen reist en genoeg vrije tijd. Tijdens de gezamenlijke tours kun je onderweg veel nieuwe mensen leren kennen. Ook is het schema zo ingericht dat je veel vrijheid hebt onderweg om op jezelf of met je nieuwe vrienden een stad of plek te ontdekken of gewoon even wat rust te nemen. 

De gids kent het land door en door en is in de meeste gevallen zelfs een local. Op die manier leer je het land op een unieke manier kennen, omdat hij of zij je er alles over kan vertellen vanuit eigen ervaring. Ook spreekt jouw reisleider altijd Engels. Handig om hem of haar te verstaan, maar ook praktisch om de lastige en tijdrovende dingen uit handen te nemen zoals het kopen van treinkaartjes en het bevestigen van de accommodatie onderweg. Zo heb je meer tijd over om te genieten en ontdekken! 

Vergeet niet dat al onze op maat gemaakte rondreizen in Balkan slechts ter inspiratie zijn. Je kunt er dus voor kiezen om precies onze reissuggestie te boeken of deze aan te passen aan jouw eigen behoeften en wensen. Maak de rondreis van jouw dromen!

Meer weten? Mail ons

alt

Stel je eigen reisavontuur samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?