{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Zeil de wereld rond


Zeil de wereld rond | KILROY
Bekijk complete route

Duur

4 of 8 maanden (1 of 2 semesters)

Waar?

Op een tall ship overal ter wereld

Wat ga je leren?

Cursussen naar keuze

Aanbevolen zakgeld

750 € / 1500 €

Prijs vanaf*

31.970 EUR

Aanvragen
Breng 4 of 8 maanden van je tussenjaar door met zeilen rond de wereld op een majestueus groot schip vol gelijkgestemde jonge mensen. Dit uitzonderlijke programma biedt je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in nieuwe culturen, je als individu te ontwikkelen, uit te blinken als wereldburger en levenslange vriendschappen te smeden terwijl je de wereld verkent.

Begin in Europa en van daaruit zeil je de wereld tegemoet. Je kunt tot 20 locaties aan land op 4 verschillende continenten bezoeken. Tijdens het zeilen kom je tal van exotische bestemmingen tegen. Aan land verken je historische en culturele excursies, doe je mee aan vrijwilligersprojecten en ervaar je het lokale leven door te verblijven bij gastgezinnen. Je zult je bezighouden met duurzame praktijken en zal jouw rol in een geglobaliseerde wereld beter begrijpen.

Natuurlijk breng je veel tijd door op het schip - maar je hoeft je geen zorgen te maken over zeeziekte, het verdwijnt op een gegeven moment voor iedereen. Je leert zeilen, als een echte zeeman leven op een schip, en krijgt leiderschapskwaliteiten mee. Tijdens het reizen verruim je ook je academische horizon, aangezien je minimaal twee academische vakken mag uitkiezen om te studeren, bijvoorbeeld Engels, Communicatie, Psychologie of Economie. Alle cursussen hebben een mondiaal perspectief en zullen waar mogelijk geïntegreerd experimenteel onderwijs bevatten - en dat alles terwijl je je bevindt op een schip dat je overal ter wereld brengt en je dus continu omringd bent door 's werelds meest inspirerende leeromgeving!

Van een nacht doorbrengen in de woestijn tot contact met de lokale bevolking, je krijgt talloze mogelijkheden om te leren en hebt ruimte voor persoonlijke groei, leert persoonlijke grenzen te verleggen en jezelf onder te dompelen in een cultuur of levensstijl. Dit zal een levensbepalende ervaring zijn om jezelf op heel veel manieren iets nieuws bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen als persoon.

Je kunt vanuit de laatste haven naar huis vliegen en nadenken over je vele speciale ervaringen die je hebt meegemaakt of het verwerken van al die prachtige herinneringen. Of je kunt verder reizen, de keuze is aan jou. Maar geloof ons, als je eenmaal geproefd hebt hoe het is om een wereldburger te zijn en de smaak eenmaal te pakken hebt, is het moeilijk om lang thuis te blijven.

NB: De prijs is een vanaf-prijs op basis van 1 semester en de reis is alleen voor 17-20 jarigen.

Wat is inbegrepen?
 • Accommodatie gedurende het hele programma
 • Alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner, snacks) aan boord van het schip
 • Minimaal 2 geaccrediteerde cursussen (keuzevakken) door professionele, universitair geschoolde docenten
 • 2 verplichte vakken (zeemanschap + sociologie & gemeenschap)
 • Zeiltraining - Leer elk aspect van Tall Ship-zeilen
 • Havenbezoeken over de hele wereld (10 tot 20 verschillende bestemmingen)
 • Culturele ervaringen, bezoeken en activiteiten zoals wandelen, snorkelen en surfen
 • Deelname aan vrijwilligersprojecten
 • Je eigen reisspecialist
Wat is niet inbegrepen?
 • Transport naar vertrekhaven (maar daar kunnen wij je bij helpen!)
 • Vervoer naar huis vanaf aankomsthaven (ook hier kunnen we je bij helpen)
 • Zakgeld
 • Visum(s)
 • Reisverzekering (laat het ons weten als je ook hier hulp bij nodig hebt)
alt

Stel je eigen reisavontuur samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

 1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
 2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
 3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Reisroute

Deze reis neemt je mee naar 10 of 20 verschillende havens over de hele wereld, afhankelijk van of je ervoor kiest om voor 1 of 2 semesters weg te gaan. De exacte haltes mag je in overleg bepalen en onderweg kunnen er af en toe wijzigingen plaatsvinden door onverwachte omstandigheden en nationale reisbeperkingen. Maar deze kaart geeft je echter een goede indicatie van de route. Als je de exacte route wilt weten, neem dan contact met ons op en wij zoeken het allemaal voor je uit!

Zeil de wereld rond

Dit is jouw kans om de wereld te verkennen in minder dan een jaar. Jij en je mede 'floaties' bezoeken 20 locaties op 4 verschillende continenten. Je zult super veel hands-on taken leren op een zeilboot en diverse prachtige natuurlijke landschappen verkennen. Deze ervaring zal de basis vormen voor een levenslange reis vol van ontdekking en succes.

Wat zijn de cursussen die ik kan volgen?

Je mag je inschrijven voor minimaal twee vakken van een geselecteerde middelbare school of universitair curriculum. Dit is bijvoorbeeld een taalvak, communicatie, psychologie of economie. Als GAP-jaarstudent heb je de flexibiliteit om te kiezen welke cursussen je interesseren. Als je van plan bent om je op een gegeven moment in te schrijven bij een universiteit, kun je hier zelfs studiepunten voor aanvragen. Je zult nergens anders op zo'n unieke en avontuurlijke manier een klaslokaal meemaken, over de hele wereld! Verder zijn er 2 verplichte cursussen inbegrepen aan boord van het schip: zeemanschap en sociologie & gemeenschap.

Alles over duurzaamheid

Niet alleen is varen op een tall schip een zeer duurzame manier van reizen. Zodra je op het schip bent, maak je deel uit van het project milieubescherming. Overal waar je komt staat de zee, de natuur en de dieren voorop en doen we ons best om respectvol met het milieu om te gaan. Het is de bedoeling om elke plaats beter achter te laten dan hoe het was bij aankomst. Jij en jouw team kunnen dit voor elkaar krijgen op allerlei verschillende manieren: van het helpen van zeeschildpadden om hun weg terug te vinden tot het opruimen van plastic. Als je een speciaal doel hebt waar je een passie voor hebt is er ook de mogelijkheid om dat project te leiden.

Vrijwilligerswerk en homestay

Als onderdeel van de reis kun je deelnemen aan een vrijwilligersproject - of twee als je ervoor kiest om twee semesters te blijven. Je gaat aan de slag met NGO-partners die ervoor zorgen dat je werk een duurzame impact heeft. Terwijl je dit doet, leef je bij een lokaal gastgezin om echt contact te maken met de lokale cultuur en levensstijl. Je zult de lokale keuken proberen en bijvoorbeeld een paar nieuwe taalvaardigheden opdoen. Er is geen betere manier om meer te weten te komen over een nieuw land en een nieuwe cultuur!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?