{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Roadtrip Amerika: de oostkust


Roadtrip Amerika: de oostkust
Bekijk complete route

Aanbevolen tijd

4-5 weken

Begin & einde in

New York

Camper of auto?

Vraag het ons!

Beste reistijd

Het hele jaar door!

Meer informatie aanvragen
Ervaar de prachtige oostkust! Deze roadtrip geeft je genoeg tijd om een aantal van de belangrijkste steden aan de oostkust te verkennen, zoals New York, Boston en Washington. Als je naar het zuiden rijdt, heb je ook de mogelijkheid om de beroemde Great Smokey Mountains te zien!

Deze roadtrip geeft je niet alleen de culturele hubs zoals New York, Pittsburg en Washington, maar je krijgt ook ongelofelijke natuur te zien, zoals Niagara Falls, Shenandoah NP, Great Smokey Mountains en het eilandleven op Outer Banks in North Carolina.

We hebben een auto toegevoegd aan deze roadtrip reis, maar je kunt deze ook verruilen voor een camper, de keuze is aan jou! Het is ook goed om te vermelden dat wanneer je een auto huurt in het buitenland, je je reisverzekering op orde moet hebben. Heb je er nog geen? Geen zorgen, daar kunnen we je bij helpen.

Dit is slechts een suggestie voor een roadtrip, je kunt de reis plannen zoals jij wilt. Onze travel specialists helpen je graag bij het samenstellen van de perfecte reis voor jou. 

*Vanaf prijs per persoon, gebaseerd op 2 personen ouder dan 25 jaar die samen reizen.

Wat is inbegrepen?
  • Vlucht naar New York
  • 4 nachten in New York City
  • Autohuur voor 3 weken (Hertz FCAR model)
  • Vlucht naar huis vanuit New York 
  • Boekingskosten
  • Je eigen travel specialist
Wat is niet ingebrepen?
  • Reisverzekering (maar daar kunnen we je mee helpen!)
  • Vaccinaties
  • Maaltijden
  • Optionele activiteiten

Roadtrip voorbeeldroute Oostkust van Amerika

Thuis - New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah NP - Blue Ridge Parkway - Great Smokey Mountains - Outer Banks, NC - Williamsburg, VA - Washington DC. - New York - Thuis

Onthoud dat dit reisschema slechts een routevoorstel is voor je grote reis. Als je persoonlijk advies wil bij het ontwerpen van je roadtrip, neem dan contact op met onze avontuurlijke travel specialists. Ze houden van het samenstellen van droomreizen en geven je geweldige insider reisadviezen. Oh, en nog een laatste ding. Tijdens een roadtrip wil je eigenlijk niet op reis zonder een goede reisverzekering. Laat het ons weten als je daar hulp bij nodig hebt!

New York City, New York

Begin deze roadtrip op de juiste manier met sightseeing, winkelen, het vrijheidsbeeld, Brooklyn, Harlem, Wall Street, straatmuzikanten op Times Square en donut-etende agenten in Central Park. New York heeft zoveel te bieden, dus zorg ervoor dat je genoeg tijd in de stad hebt (2-3 dagen is niet genoeg). Als je klaar bent met het verkennen van NYC, pak je je auto en ga je op een epische roadtrip! (In New York mag je een auto huren vanaf je 18e).

*Je haalt je huurauto op en levert hem weer in in NYC.

Niagara Falls, New York

De wereldberoemde Niagara Falls liggen op de grens tussen de VS en Canada en het is echt een unieke ervaring. Je kunt de watervallen (gratis) van een afstand bekijken of een poncho aandoen en naar de «Maid of the Mist» gaan om de watervallen van dichtbij te ervaren.

Pittsburgh, Pennsylvania

Pittsburgh staat bekend als een van de absoluut beste sportsteden in de VS. Dus als je geïnteresseerd bent in sport, moet je hier een wedstrijd bijwonen. Bekijk wat American football of een potje honkbal. Voordat je verder reist, moet je ook op de bijna verticale Duquesne Incline-spoorlijn springen.

Shenandoah National Park, Virginia

Deze roadtrip neemt je mee langs het natuurlijk prachtige Shenandoah National Park, dus heb je camera gereed! Deze route is vooral populair in de herfst omdat de omgeving hier gewoon adembenemend is tijdens de herfst. Maak een omweg en breng een paar nachten door in het wild!

Blue Ridge Parkway, Virginia & North Carolina

Van de ene natuurlijk mooie route naar de andere. De Blue Ridge Parkway zit boordevol indrukwekkende uitkijkpunten en talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten, of je nu cowboy wilt spelen en rond wilt rijden of misschien wilt onspannen tijdens een het vissen - deze route biedt allerlei activiteiten.

Great Smoky Mountains National Park, Tennessee & North Carolina

Deze plek is voor alle natuurliefhebbers onder ons! Naast het prachtige landschap vind je hier ook spannende dieren in het wild, zoals herten, wasberen, wilde kalkoenen en wapitier (Noord-Amerikaanse kroonherten). Kijk ook uit voor zwarte beren (!) en bekijk de oude gebouwen in Cades Cove.

Outer Banks

Welkom bij OBX! Sommigen van jullie herkennen de naam misschien van de Netflix-show, Outer Banks. De Outer Banks van North Carolina heeft een kustlijn van meer dan 160 kilometer, schattige dorpjes aan zee, veel persoonlijkheid en veel connecties met de Amerikaanse geschiedenis. Bezoek Roanoke Island en leer meer over de mysterieuze verdwijning van de eerste Engelse kolonisten...

Williamsburg, Virginia

Williamsburg staat bekend als de hub voor koloniaal behoud. Williamsburg werd gesticht als de hoofdstad van de Virginia Colony in 1699 (de nieuwe wereld) en was een van Amerika's eerste geplande steden. Als je een beetje een geschiedenisfanaat bent, is een stop in deze vreemde en prachtige stad een must-do!

Washington D.C.

Washington D.C. is zoveel meer dan alleen historische gebouwen en monumenten. De hoofdstad van het land herbergt enkele van de beste musea en veel daarvan kun je gratis bezoeken! Als je tijdens het winterseizoen op reis bent, zorg dan dat je een hockeywedstrijd van de Washington Capitals bijwoont.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?