{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Ontdek de mogelijkheden van Interrail in Europa

op interrail door bosnië
op interrail door slovenië

Wat is Interrail?

Interrail is een treinpas waarmee je gemakkelijk en goedkoop door Europa kunt reizen. Met treinverbindingen tussen meer dan 40.000 bestemmingen, door 33 landen, zijn de mogelijkheden voor jouw volgende avontuur eindeloos. Stap af waar en wanneer je wilt en kies je volgende bestemming. Reis in je eigen tempo en ontdek Europa op een bijzondere manier.

Lees hier meer over Interrail.

Meer weten? Mail ons

Meer inspiratie?

Lees alles over Interrail

Waarom koop je Interrail bij KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Reizen op maat gemaakt
We kunnen veel meer dan je alleen aan een Interrailpas helpen. Van activiteiten en accommodatie tot het reserveren van een plek in de trein, op de boot of de bus - we kunnen je met je hele Interrail avontuur helpen.
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
De meest duurzame en klimaatvriendelijke manier van reizen.
Naast lopen of fietsen is de trein de meest klimaatvriendelijke manier van reizen. Doe het wat rustiger aan tijdens je avontuur en geniet van een authentieke introductie van de bestemmingen waar je doorheen reist.
meetlat
Reis naar dichtbij gelegen exotische bestemmingen
Europa heeft veel authentieke ervaringen en bestemmingen die ontdekt willen worden. Ga op ontdekkingstocht in de Balkan voor een vleugje ruw en ongerept Europa, wij noemen het de "Exotic Nearby".
tijd
Waar voor je geld
Je kunt zowel naar de hotspots van Europa reizen als plekken off the beaten track - en het kan goedkoop! Wist je dat een biertje slechts € 1,50 of minder kost in Roemenië en Albanië?

Kies jouw Interrailpas

Wat is Interrail?


Interrail is een klassieke manier van treinreizen waarmee je alle uithoeken van Europa kunt ontdekken met een treinticket dat geldig is in wel 33 landen. Reis als een local en ontdek de meest authentieke plekken van Europa op je eigen tempo. Jij bepaalt bij welke halte je uitstapt en wanneer je weer verder reist. Je zult veel andere Interrailers onderweg tegen komen en komt dichterbij de prachtige landschappen van Europa. 


Wie kan Interrail tickets kopen?


Wij kunnen je helpen met 3 verschillende soorten Interrail passen:  • jongeren van 12 tot 27 jaar oud

  • volwassenen van 28 tot 59 jaar oud

  • kinderen van 4 tot 11 jaar oud


Ben je 27 jaar of jonger dan kan jij genieten voor een voordelige prijs voor je Interrail ticket naar keuze. Bij de aankoop van een Interrail pas voor volwassenen, kan je twee gratis Interrail passen voor kinderen ontvangen.


Welke Interrailpassen kan je kopen?


Er zijn verschillende soorten Interrail passen beschikbaar. Welke treinpas de beste keuze voor jou is, hangt volledig af van jouw reisplannen. Het aantal reisdagen op je treinpas bepaald dan ook voor een groot deel jouw mogelijkheden. Met meer reisdagen op je reispas, heb je een grotere flexibiliteit maar het neemt natuurlijk ook een groter deel van je budget in beslag.


Kies de treinpas die het beste bij jouw reisplannen past:  • 4, 5 of 7 reisdagen in een maand

  • 15 of 22 reisdagen in twee maanden

  • 15 of 22 reisdagen achter elkaar

  • voor één, twee of drie maanden reizen


Wat kost een Interrail treinpas?


Afhankelijk van je leeftijd, budget en aantal reisdagen, heb je de keuze uit verschillende treinpassen. De prijs van een Interrail treinpas ligt tussen de 185 euro en 1.202 euro.


Waar kun je naartoe reizen?


Met je Interrail pas, kan je door 33 landen in Europa rondreizen. Je treinpas is o.a. geldig in de volgende landen:


België, Bosnië Herzegovina, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Nederland (*je kunt de pas alleen gebruiken om ons land in en uit te reizen), Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Luxemburg, Macedonië, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Hongarije, Servië, Slovakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, Groot-Brittannië, Tsjechië, en Turkije.

Terug naar boven

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?