{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Waarom bevelen wij deze Interrail routes aan?

Waarom vinden wij deze Interrail routes zo bijzonder?

Laat je inspireren om het onverwachte te ervaren

Diversiteit is misschien wel één van de meest passende beschrijvende woorden voor Europa. Het continent heeft een grote variatie aan culturen, landschappen, neemt de gastronomie en de bevolking op zich. Als er één ding is dat Europa niet is, dan is het wel 'hetzelfde'.  

Waarom bevelen wij deze Interrail routes juist aan?

We hebben misschien het idee dat Europa een beschaafde, (te) goed gestructureerde plek is. Maar Europa heeft veel onverwachte plekken. Onverwacht wilde natuur, de mooiste afgelegen plekken, onvoorziene edge.

Daarom hebben we een aantal reissuggesties samengesteld die zowel voor de hand liggend zijn wanneer je op eigen houtje op ontdekkingsreis wilt gaan of als je op een begeleid avontuur wilt aangaan. Dit zijn reissuggesties die de belangrijkste ingrediënten bevatten in wat wij bij KILROY als de perfecte reis beschouwen. En het mooiste is: je kunt je eigen avontuur creëren. 

Wat zou het tof zijn wanneer je de lokale bevolking ontmoet en samen met hen op stap gaat, we willen dat je de lokale keuken uitprobeert - ga eens kijken waar de lokale bevolking eet. We willen dat je het dagelijkse leven ervaart en dat je de lokale cultuur tot het uiterste ervaart. Het gaat niet vanzelf. Reik uit, wees nieuwsgierig. Loop door de zijstraten, spring spontaan uit de trein bij een leuk stadje. Het is vaak als je een omweg maakt dat de beste momenten zich voordoen en de mooiste herinneringen gemaakt worden.

Wanneer je per trein of ander lokaal transport reist, zul jij jouw ecologische voetafdruk kleiner houden. En op hetzelfde moment ligt het avontuur als nooit te voren aan jouw voeten!

Oh, en ook nog..!

We hebben er in onze routes heel bewust voor gekozen dat je niet zult stoppen op bepaalde plekken in Europa die kreunen onder massatoerisme. 

Vind hier jouw Interrail inspiratie!

alt

Stel je eigen reis samen

Wil je op eigen manier aan je Interrail avontuur beginnen door Europa? Dat doe je zo: 

  1. Jij stelt je droomreis samen
  2. Wij onderzoeken de beste opties
  3. Je krijgt persoonlijke feedback van een reisexpert 

We bekijken of je reis mogelijk is, helpen je jouw budget maximaliseren en delen je onze beste reistips. Het is volledig gratis en zonder aankoopverplichting!

Begin met plannen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?