{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KILROY EXPLORER PROGRAM: Ga gratis op reis met KILROY in ruil voor content

 

Ben jij gepassioneerd over het maken van content én het verkennen van nieuwe, unieke reisbestemmingen? Dit is je kans om een 20 tot 25 daagse reis te winnen naar één van onze 9 less ordinary reisbestemmingen.

 

Tijdens deze reis krijg je vollop de kans nieuwe ervaringen op te doen, plekken te ontdekken en nieuwe vrienden te maken, allemaal terwijl je KILROY-waardige content creëert! En nu denk je misschien? Dit is alleen weggelegd voor content creators met duizenden volgers. Maar nee, iedereen kan mee doen! Je maakt immers content voor de sociale media kanalen van KILROY! 

Reis met KILROY naar één van de 9 geweldige bestemmingen om content te maken

Reis naar een van deze fantastische locaties met KILROY om content te creëren voor onze social media en website.

Hoe meld je je aan?

Stap 1

Deel jouw passie voor reizen en avontuur met ons via een TikTok- of Instagram-video van maximaal 1 minuut. Kies een van de volgende onderwerpen:

  • Vertel over een onverwachte reiservaring
  • Geef ons jouw unieke reistips en -hacks.
  • Vertel over een passie die je momenteel hebt, of een vaardigheid die je wilt ontwikkelen (zoals duiken, dansen, rotsklimmen, pottenbakken, enz.), en waar op de wereld je dit zou willen uitproberen.

 

Stap 2

Volg en tag @kilroyNL, vermeld jouw naam, leeftijd, en jouw ultieme reisbestemming in de caption, en voeg de hashtag #explorerprogram2024 toe.

 

Stap 3

Drie finalisten uit Nederland worden geselecteerd om door te gaan naar de tweede ronde van de competitie. Zij zullen geïnterviewd worden door ons panel om meer te weten te komen over hun passie voor het creëren van content, en hun liefde voor reizen. De winnaar wordt eind mei bekendgemaakt, nadat alle interviews zijn afgerond.

Veelgestelde vragen

Wie kan meedoen?

Om mee te doen moet je tussen de 18 en 30 jaar zijn en een passie hebben voor het maken van content. Het is niet nodig om veel volgers te hebben op sociale media, je maakt de content immers voor KILROY. Daarnaast moet je in Nederland wonen en een geldig paspoort hebben. En tot slot moet je tussen juni en december 2024 beschikbaar zijn om 20-25 dagen op reis te gaan.

 

Wat kan ik winnen?

Als je wordt gekozen, kan je een van de negen reizen ter waarde van maximaal €5.000 kunnen winnen. Elke reis duurt ongeveer 20-25 dagen en de winnaar uit Nederland krijgt de keuze uit twee bestemmingen. Vluchten, accommodatie en activiteiten zijn inbegrepen, hoewel je zelf je reisverzekering (verplicht), sommige maaltijden, visa en af en toe lokale bussen moet regelen. 

 

Wat wordt er van mij verwacht als ik win?

In ruil voor een gratis reis word je een KILROY-ambassadeur - die ons merk en onze reisstijl vertegenwoordigt door de gemaakte content. De winnaar zal inspirerende content creëren voor KILROY om te gebruiken op onze socialemediakanalen, marketingmaterialen en website. Je zult nauw samenwerken met ons team om je reis en de geweldige reiservaringen die je met KILROY hebt gehad te laten zien.

Daarnaast zul je als merkambassadeur voor KILROY deelnemen aan Q&A's om andere reizigers zoals jij te helpen meer te weten te komen over wat wij aanbieden. Het is dus belangrijk dat je je zowel voor als achter de camera comfortabel voelt. 

 

Wat moet ik doen om te winnen?

Imponeer ons met je vaardigheden op het gebied van contentcreatie! Maak een video waardoor jouw persoonlijkheid straalt. Laat zien dat je weet hoe je interessante content voor TikTok en Instagram maakt. Het is hierbij belangrijk dat je weet hoe je een shot moet kaderen en een video moet bewerken die ons tot het einde geboeid houdt. En het belangrijkste: deel je passie voor reizen!

 

Hoeveel winnaars zullen er zijn?

Er zal één winnaar zijn uit elk land waar KILROY te vinden is - het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Zweden, Noorwegen, IJsland, Finland, België en Nederland. Dus als je wint, maak je deel uit van een groep van 8 ambassadeurs die naar verschillende bestemmingen reizen om geweldige content te creëren voor KILROY.

Ben jij er klaar voor?

Meld je aan via TikTok

 

Meld je aan via Instagram

 

 

De deadline om je aan te melden is op 11 april 2024. Veel succes! 

Algemene voorwaarden

We weten het - de algemene voorwaarden zijn saai om te lezen. Maar ze zijn wel belangrijk! Lees ze dus voordat je je aanmeld. 

 

Download en lees de algemene voorwaarden.  

 

Als je vragen hebt over de wedstrijd, mail dan naar [email protected]

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?