{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 beste activiteiten in Midden-Amerika

Kustlijn in Costa Rica | 3 beste activiteiten in Midden-Amerika | KILROY

Wat te doen tijdens jouw reis door Midden-Amerika?

Midden-Amerika heeft het allemaal: jungle, vulkanen, tropische regenwouden, prachtige stranden, oude ruïnes, een heleboel wildlife, vele culturele belevenissen en lekkere lokale keukens. Relax een aantal dagen op het strand, reis rond en dompel je onder in een andere cultuur. Dus wat kan je hier zo al doen? Wij vertellen het je!

Meer weten? Mail ons!

panama-street-buildings-women-panama-city-cover
Travelling Classroom
Een "travelling classroom" is een unieke combinatie van rondreizen en Spaans leren. Je reist rond naar vier verschillende plekken, waar je je Spaanse lessen krijgt. Tijdens deze rondreis volg jij Spaanse les in de volgende steden: Panama City, Boquete en Bocas del Toro in Panama en Turrialba in Costa Rica! De reis staat niet volledig in het teken van Spaans leren. Je gaat ook super leuke activiteiten onderneme. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de San Blas eilanden, danslessen en ziplinen door de natuur.
Bekijk het volledige avontuur

Spaans leren tijdens jouw rondreis

Combineer je reis door Midden-Amerika met het leren van een nieuwe taal. Je start je reis in Panama en eindigt in Costa Rica. Onderweg ga je koken, dansen, ziplinen, de eilanden van San Blas bezoeken, met een catamaran zeilen, het Panama Kanaal bezoeken en dat allemaal terwijl je ook nog eens Spaans leert. 

Het is de perfecte manier om je taalkennis meteen in praktijk om te brengen, nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe bestemmingen te ontdekken. Samen met een groep andere jongeren en je Spaanstalige gids, reis je vier weken lang door twee verschillende landen in Midden-Amerika. 

 

Wil jij ook Spaans leren en reizen combineren?

Travelling Classroom Students
surfing-costa-rica-surfers-walking-on-beach
Surfkamp Costa Rica
Of je nu een ervaren surfer bent, of als je nog nooit een surfplank hebt aangeraakt, iedereen van elk niveau is welkom tijdens het surfkamp! Tijdens het surfkamp krijg je 5 x 2 uur les, zit accommodatie en alle benodigdheden voor tijdens het surfen bij de prijs inbegrepen.
Bekijk alle informatie over het surfkamp

Surfen in Costa Rica

Als je een nieuwe sport wil proberen tijdens jouw reis, neem dan een surfles in Costa Rica! Er zijn hier ontzettend veel surf spots waar je kunt genieten van perfecte golven. Als je de full-experience wil, dan kun je meedoen met ons te gekke surfkamp. Hierbij maakt het niet uit hoeveel ervaring je hebt, elk niveau is welkom.

 

Wil jij surfen tijdens jouw reis naar Costa Rica?

surfing-stranden-costa-rica
GVI-Mexico-divers-measuring-values
Marine Conservation Project Mexico
Reis naar de parelwitte stranden en het helderblauwe water van de Caraïbische oceaan en sluit je aan bij dit project dat zich focust op het behoud van het mariene leven. Behaal je PADI duikbrevet terwijl je helpt bij het behoud van het Mesoamerican Barrier Reef, het tweede grootste barrièrerif ter wereld. Als vrijwilliger kan je tussen de vier en twaalf weken op het project blijven. Als je ook je PADI Open Water duikbrevet wilt behalen tijdens je verblijf hier, moet je voor een minimum periode van acht weken blijven.
Bekijk het project

Snorkelen en duiken

Midden-Amerika is dé plek om te duiken en snorkelen. Verken de kleurrijke koraalriffen van Belize, of ontdek de magische cenotes van Mexico – ondergrondse grotten vol helder water. Spot schildpadden en kleurrijke vissen tijdens een snorkeltrip of ga voor een duik naar scheepswrakken en grotten. Zelfs beginners kunnen hier gemakkelijk een duikcursus volgen. Het onderwaterleven zal je zeker niet teleur stellen.

Welke snorkel en/of duik excursie past bij mij?

diving-padi-learning-to-dive-cover
guatamala-chimaltenango-volcano
Vulkanen beklimmen tijdens een groepsreis
Ben je helemaal enthousiast geworden over het feit dat je de vulkanen kan beklimmen? Maar ga je liever op groepsreis? Dan hebben we de ideale rondreis voor jou!
Lees alles over de Volcano trail

Vulkanen beklimmen

Midden-Amerika barst van de actieve vulkanen die je kunt beklimmen voor een onvergetelijk avontuur. Beklim de beroemde Acatenango in Guatemala voor een spectaculair uitzicht op de uitbarstende Fuego-vulkaan, of trotseer de steile paden van Costa Rica’s Rincón de la Vieja. Ook in Nicaragua vind je indrukwekkende vulkanen, zoals de Cerro Negro, waar je zelfs vulkaansurfen kunt proberen. De klim is pittig, maar de uitzichten en de adrenaline maken het meer dan de moeite waard!

 

Ik wil meer weten over vulkanen beklimmen

Arenal-vulcan-cover
Shutterstock 1619292910
Groepsreis inclusief ziplinen en jungle avonturen
Als je op zoek bent naar een groepsreis waar zowel ziplinen als jungle trekkingen in het programma zitten, dan is het zeker de moeite waard om de onderstaande reis te bekijken en goed door te lezen.
Alle informatie over de reis

Jungle hikes & ziplines

Voor wie van avontuur houdt, zijn jungle hikes en zipline tours in Midden-Amerika een absolute must. Trek door de dichte regenwouden van Costa Rica of Belize, waar je onderweg wilde dieren kunt spotten en verborgen watervallen kunt ontdekken. Voor de ultieme adrenalinekick zoef je daarna over de toppen van de bomen met een zipline, met de tropische jungle onder je. In landen als Honduras en Guatemala zijn er volop mogelijkheden om zowel te hiken als te ziplinen, waardoor je de natuur op zijn best beleeft!

JA! Dat wil ik zelf ervaren

costa-rica-ute-i-naturen
alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?