{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Aankomstpakketten

Happy Trails Kosone Hostel Pool Area

Begin zorgeloos aan je avontuur

Aankomen in een nieuw land is spannend en geweldig tegelijkertijd; nieuwe geuren en indrukken, een andere munteenheid, borden op de luchthaven in een taal die je niet begrijpt en de verwachtingen van de vele avonturen die je buiten de luchthaven te wachten staan.

Hieronder vind je een zorgvuldig geselecteerde selectie van KILROY op maat gemaakte aankomstpakketten naar topbestemmingen zoals Sydney, Bangkok en Bali. Onze pakketten zijn waardevol voor elke reiziger die in een nieuw land aankomt. In plaats van meteen met een taxichauffeur te moeten onderhandelen, of te eindigen in een ondermaats hostel waar je geen oog dichtdoet, zorgen wij voor een vlotte start van je reis. Je wordt rechtstreeks van het vliegveld naar een van onze favoriete hostels gereden, waar je kunt inchecken en meteen van je avontuur kunt genieten.

Een aankomstpakket bevat doorgaans een luchthaventransfer, ofwel rechtstreeks naar je hostel vanaf de luchthaven, ofwel met de bus naar het centrum, een paar overnachtingen en ontbijt. De aankomstpakketten kunnen verschillen, dus neem contact met ons op voor de meest actuele informatie.

Leun achterover, ontspan en vind het pakket dat bij jouw reis past. En als er niet één op de lijst staat die bij jouw aankomstpunt past, hoef je je geen zorgen te maken; contacteer ons en we zien waar we jou kunnen helpen.

Hoe werkt een aankomstpakket?

Zoals hierboven vermeld, bestaat het aankomstpakket doorgaans uit luchthaventransfer, een paar nachten in een van onze zorgvuldig uitgekozen hostels, ontbijt en een paar activiteiten om van je eerste paar dagen een succes te maken.

We hebben het zo gemakkelijk voor je gemaakt en je hoeft alleen maar de luchthaven te verlaten en naar je hostel te gaan.

Geen gedoe meer met taxi's die je te veel aanrekenen na een vlucht van 12 uur als je moe bent en gewoon wilt gaan slapen. Geen stress meer over het vinden van een slaapplaats als je op een vreemde tijd aankomt en niet meer aankomen in een hostel dat helemaal niet lijkt op de foto's die je online hebt gezien. We beloven je geen 5-sterren hotelkamers met een conciërge, maar wat we je wel beloven is een geweldige start in een hostel dat we zorgvuldig hebben uitgekozen en waarvan we weten dat het voldoet aan de kwaliteit die onze reizigers verdienen. Hieronder vind je een lijst met alle steden waar wij kunnen helpen met een aankomstpakket. Vind je jouw bestemming niet in de lijst? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We doen nog steeds ons best om je te helpen bij een vlotte start van je reis.

Onze aankomstpakketten

Op dit moment bieden we aankomstpakketten aan op de volgende plaatsen:

Azië:

Cambodja: (Phnom Penh & Siem Reap)

China: (Beijing, Hong Kong, Kunming, Chengdu, Xi'an & Shanghai)

India: (Delhi, Mumbai, Goa & Kochi)

Indonesië: (Canggu, Ubud, Sanur & Jakarta)

Laos: (Luang Prabang, Vientiane & Vang Vieng)

Maleisië: (Kuala Lumpur, Kuching & Kota Kinabalu)

Malediven: (Malé)

Nepal: (Kathmandu)

Filipijnen: (Manila & Cebu)

Singapore

Sri Lanka: (Colombo, Kandy & Ella)

Thailand: (Bangkok, Koh Samui, Phuket, Chiang Mai, Krabi, Khao Sok National Park & Surathani)

Vietnam: (Hanoi, Ho Chi Minh City, Da Nang & Hué)

 

Oceanië:

Australië: (Sydney, Brisbane, Melbourne)

Fiji: (Nadi)

 

Zuid- & Centraal-Amerika:

Argentinë: (Buenos Aires, El Calafate, Mendoza, San Pedro de Atacama) 

Brazilië: (Rio de Janeiro)

Bolivië: (La Paz)

Chili: (Santiago)

Cuba: (Havana)

Costa Rica: (San José)

 

Afrika:

Zuid-Afrika: (Kaapstad)

alt

Stel je eigen reis samen

Wil je op je eigen manier de wereld rondreizen? Hier is hoe:

  1. Jij creëert jouw droomreis
  2. Wij onderzoeken de beste opties en prijzen
  3. Je krijgt persoonlijke feedback van een reisexpert

We controleren jouw reisschema, helpen je het maximale uit jouw budget te halen en delen onze beste reistips. Het is allemaal gratis: geen kosten, geen verplichtingen.

Start creating

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?