Boek een vliegticket

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen (0-11 years)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's (< 2 jaar)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

9 Alleen op deze data

Type

Volwassenen (12+ jaar)

Volwassenen

+
{{ adultsValue }}
-

Kinderen (0-11 years)

+
{{ childrenValue }}
-

Baby's (< 2 jaar)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Dit veld moet ingevuld worden

Zoek vluchten

Toon resultaten

Zoek naar bestemmingen, activiteiten, rondreizen, reisinspiratie, etc.
{{ count.total }} Zoekresultaat
{{ count.total }} Zoekresultaten

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Toon meer resultaten [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Toon meer resultaten [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Toon meer resultaten [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Toon meer resultaten [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Niet gevonden waarnaar je op zoek was?

Neem contact op met ons, wij helpen je graag verder op weg.
Contact

Weet je al precies waar je wilt studeren of stage lopen, of heb je nog geen idee? E-mail ons jouw vragen en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je e-mail. We nemen snel contact met je op.

Maak een afspraak en kom meer te weten over studeren en stage lopen in het buitenland. Wij zijn open van maandag - vrijdag: 09.00 - 17.00.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor jouw aanvraag voor een afspraak. Wij sturen je een mailtje wanneer deze afspraak daadwerkelijk is bevestigd en ingepland.

Een kopie van jouw verzoek is zojuist per e-mail naar je verzonden.

Contact Chat
Contact Chat

Visum voor een stage in China

Om stage te kunnen lopen in China heb je een F visum nodig. Dit is een visum voor zakenreizigers.

F Visa

KILROY werkt samen met een in China gevestigde onderneming die voor jouw stage de Official Letter of Invitation (ofwel Visa Invitation Letter) aanvraagt bij het Beijing Education Bureau. Met deze brief kun je het F visum aanvragen bij de Chinese Ambassade. 

Het is belangrijk dat je het juiste visum aanvraagt en dat je je houdt aan de Chinese wetten wanneer je in China gaat stage lopen. Overtreding van de Chinese wetten kan namelijk leiden tot zware straffen en/of flinke boetes.

Neem voor meer informatie over het F visum voor je stage in China contact met ons op.

Visa prijzen
De kosten van het papierwerk voor de visumaanvraag zijn opgenomen in het stageprogramma. De kosten van het visum zelf niet.

Let op: Als je een visum aanvraagt bij een Chinese ambassade in het buitenland, dien je ons zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van de gegevens van deze Chinese ambassade om ervoor te zorgen dat de juiste Official Letter of Invitation wordt afgegeven.

De Official Letter of Invitation wordt meestal uitgegeven binnen tien werkdagen na het indienen van de aanvraag. Vervolgens krijg je deze toegestuurd zodat je ermee naar de Chinese ambassade in je eigen land kunt.

De ambassade vraagt de volgende documenten;

  • De Official Letter of Invitation
  • Het volledig ingevulde aanvraagformulier
  • Twee pasfoto's
  • Paspoort, geldig voor minimaal 6 maanden vanaf het moment van visum aanvraag
  • Aanvullende informatie, zoals bewijs van huisvesting en vliegticket. Neem hiervoor contact op met de Chinese ambassade in je eigen land.

Binnen tien dagen na de aanvraag bij de ambassade ontvang je je paspoort terug.

alt

Visa voor een stage in China

Voor een stage in China heb je een F visum nodig. Heb je vragen over hoe je dit visum moet aanvragen? Wij informeren je graag.

Ontvang persoonlijk advies